Жени: повод за hot&sexy underwear?/ Мажи: Каква долна облека ве пали?

• Креатор на темата Креатор на темата swety_girl
  • Време на започнување Време на започнување

swety_girl

целосно заљубена
Член од
1 април 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1
Која облека,долна се разбира ве пали?Машки што би сакале да носи девојката на себе за да ве излуди...може и боја...
А и вие девојки како може да ве запали,да почуствувате желба за секс само што ке го видите...што треба да носи?
Мене неодоливо ми е црна комбинација со маичка и боксерки...

koga e bez dolna obleka sakam da kazam gola togas sum naj zapalen.a ako mora da izberam togas e crna cipkana tanga bez prsluk po moznos da bide.pozdrav :back:

најнормално како и секое машко така и мене ме пали кога е како од мајка родена :vozbud: а во долна облека ме пали коа носи тангиче со чипка или обична танга...

ја пошо мразам чипки... :) тесни слим боксерки за утринско... бели :) а за ноќно црвени или црни :) може црвено-црни! :D

Пааааа вака нешто :hump:

8yias3.jpg

ja да сум машко на ваа никогаш нема да ми се дигне вака обле4ена :) .... ама не сум затоа ќе се напраам дека те разбирам

Не зборам за убавината на типката, грда фаца има. Туку за долната облека што е на неа е интересна. :)

Kaj mene zavisi i od zenskata, ako e plava togas najmnogu kejf ke mi pravi crvena ili crna tanga, a ako e jako isoncana, togas zolta ili sina dolna obleka, nekako da udira na kontrast :vozbud::vozbud:

повод за hot&sexy underwear?

ова во главно се однесува до женскиот пол: Дали носите hot underwear само за вашиот партнер или знаете и за сопствена душа тоа да го направите?
се наоѓате ли посамоуверени кога носите провокативна долна облека знаејќи дека тоа го правите за само вие да се чуствувате убаво и удобно?
мислите ли дека машките се палат на тоа?

и машки ве молам изјавете ваше мислење за последното прашање (а кој сака може да даде било каков друг коментар доколку е соодветен)

Најчесто таква облека носам за партнерот кога планирам некое изненадување...а за своја душа многу ретко,зошто мене барем воопшто не ми е удобна...креативна сум многу и знам не само да го запалам партнерот туку и да го оставам без зборови...

Зависи од девојката, за мене е провокативно се што ги истакнува нејзините облини а ги крие нејзините недостатоци, какво сака нека е прслучето ако снајкава е даска, џабе е се!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom