Хрватска и Албанија од денеска членки на НАТО

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Slezi mi od madina dete malo zosto dosaden si.

Bolje u grob nego rob.

Епа тогаш гроб, пошто сега си роб.
Русија, таа ке не спаси.
Европа таа ке не спаси.
Нема Македонија без Југославија.

Во што се разликуваш ти од лигавите желни за господар?

Македонија е створена за да води, а не да следи.
каде се пронаоѓаш ти тука?

Најголем успех ти е што ги плукаш сите, не можеш да направиш разлика меѓу луќето, за тебе сите се исти.

И дај пишувај на кирилица, жити се.

Епа тогаш гроб, пошто сега си роб.

Во што се разликуваш ти од лигавите желни за господар?

Македонија е створена за да води, а не да следи.
каде се пронаоѓаш ти тука?

Најголем успех ти е што ги плукаш сите, не можеш да направиш разлика меѓу луќето, за тебе сите се исти.

И дај пишувај на кирилица, жити се.
Za mene Rusija i ruskiot narod se braka i od nezavisnost nemat napraveno nesto negativno protiv makedonija, a za evropa, amerika i nato sve imam kazano i ne me zanimavat.

Za mene Rusija i ruskiot narod se braka i od nezavisnost nemat napraveno nesto negativno protiv makedonija, a za evropa, amerika i nato sve imam kazano i ne me zanimavat.
Aма ни нешто позитивно немат направено,Русите се пички кои ги гледаат само своите интереси...На Србите им го акнаа до во коски.

Да гледаме реално - русија ја заболе за Македонија, а Санстефанска Бугарија, не можам да ја заборавам така лесно/

Aма ни нешто позитивно немат направено,Русите се пички кои ги гледаат само своите интереси...На Србите им го акнаа до во коски.
Ti ova go vide koga odmori od sto ebesh 24/7 ili nekoj ti kaza dur ebeshe?

Додуша немаат направено нешто и позитивно,или “братот-брат,ама сирењето со пари“?:toe:

Да гледаме реално - русија ја заболе за Македонија, а Санстефанска Бугарија, не можам да ја заборавам така лесно/
:kesa:
Odi begaj be. Albanski rob si ti kako site drugi.

Додуша немаат направено нешто и позитивно,или “братот-брат,ама сирењето со пари“?:toe:
Pa ne mozat da bide pogolemi makedonci od makedoncite samite.

Ti ova go vide koga odmori od sto ebesh 24/7 ili nekoj ti kaza dur ebeshe?
Барем прам нешо е не одам контра на сите овде бе бугар еден...
Прво ти не си Македонец, не пишиш на кирилица.
А инаку Русија не ја боли за нас, нема више студена војна или нешо за да се гледа на создавање на Православен сојуз на балканот, освен ако не го сака тоа нема други интереси кон нас.

Барем прам нешо е не одам контра на сите овде бе бугар еден...
Прво ти не си Македонец, не пишиш на кирилица.
А инаку Русија не ја боли за нас, нема више студена војна или нешо за да се гледа на создавање на Православен сојуз на балканот, освен ако не го сака тоа нема други интереси кон нас.
Ti najde da me vregash? Ti albanec si sto ziveesh vo albanski grad i odi pukni od maka koga se shetash vo grad na sekoja bandera albansko zname, taka vi treba ebavi evropskite i natovskite ovci.

Ti najde da me vregash? Ti albanec si sto ziveesh vo albanski grad i odi pukni od maka koga se shetash vo grad na sekoja bandera albansko zname, taka vi treba ebavi evropskite i natovskite ovci.

Може живеам во албански град но не сум ја продал душата како тебе за без пари.
Не сакам во НАТО, и дефинитивно сакам да се чува името до крај...Ако се смени името и се влезе во НАТО тогаш навистина ќе изгубиме.Тоа го сакате и вие бугарите.

Поздрави и честитки до Албанија и Хрватска:toe:

ТМРО, убаво е што има такви како тебе на форум .. не е досадно, барем има кој да го трпи реметот .. :wink:

Може живеам во албански град но не сум ја продал душата како тебе за без пари.
Не сакам во НАТО, и дефинитивно сакам да се чува името до крај...Ако се смени името и се влезе во НАТО тогаш навистина ќе изгубиме.Тоа го сакате и вие бугарите.
Dete ti si nepismeno ama te zalam koga nemate makedonski skola vo illyria, jas od sekogash sum bil protivnik na nato i eu taka da odi negde i uci se da citash makedonski.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom