Мирослав Вујиќ

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879

Го најдов на шофершајбна.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
работи на диво ?
и никој не превземал ништо?

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Со нетрпение го чекам денот кога сите неистомисленици на владејачката гарнитура ,ќе мораат да носат трака на десната рака за да конечно секаде се распознаваат ,а не овака да се троши хартија за секој посебно :tv:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Со нетрпение го чекам денот кога сите неистомисленици на владејачката гарнитура ,ќе мораат да носат трака на десната рака за да конечно секаде се распознаваат ,а не овака да се троши хартија за секој посебно :tv:
i jas )))))))))))))))))))))))

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
i jas )))))))))))))))))))))))

Ти не ни мораше да се јавиш,за тебе знам дека едвај чекаш! :pos2:

п.с за мене ќе чуваш една, и дали ќе ја имам таа чест ти да ми ја ``намкнеш``:salut:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Ти не ни мораше да се јавиш,за тебе знам дека едвај чекаш! :pos2:

п.с за мене ќе чуваш една, и дали ќе ја имам таа чест ти да ми ја ``намкнеш``:salut:
во логор ке имаш поткрепа..не бери галје..стражар на барака ќе те наместам ))))))))

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Advokat samo na kriminalci

J

Johnny Stulic

Гостин
Advokat samo na kriminalci
Spaso ostanatite nemaat potreba

Aj da tibam Trnceto kaj go najde jas si rekov na prv pogled kako nekoj od onie Ekimine sto lecat po 1000 bolesti.

Sakam da prokementiram za posledniot del Vujic ne e uspesen advokat ,a gi branel najgolemite zverki i toa uspesno.
Ovoj izgleda nesto licno imal protiv tipov ,ne mora da ni verifikuva deka advokatite ja prodale dusata na djavolot toa sekoj go znae ako ne daj boze pobaral pomos.:)

Edit : Strumiks i ostanati nisto licno

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Spaso ostanatite nemaat potreba

Aj da tibam Trnceto kaj go najde jas si rekov na prv pogled kako nekoj od onie Ekimine sto lecat po 1000 bolesti.

Sakam da prokementiram za posledniot del Vujic ne e uspesen advokat ,a gi branel najgolemite zverki i toa uspesno.
Ovoj izgleda nesto licno imal protiv tipov ,ne mora da ni verifikuva deka advokatite ja prodale dusata na djavolot toa sekoj go znae ako ne daj boze pobaral pomos.:)

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
јас адвокатите ги сакам колку и банкарите, ама ете човекот си одлучил да се бави со кривично право. сега не можеме сите лекари да бидеме.

MaryJane

It's alive!
Член од
11 јуни 2008
Мислења
369
Поени од реакции
33
јбг, снајди се па живеј :toe:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
ВМРО-ДПМНЕ претераа!

Вака реагира кандидатот за градоначалник на општина Центар од опозициската СДСМ на обвинувањата од страна на партијата на власт. Во паниката од пораз, вели Вујиќ, од ВМРО-ДПМНЕ се служат со конструкции и манипулации, кои да не беа смешни ќе беа трагични.

Тој приложувајќи ја својата адвокатска легитимација
со која се легитимира во Судот и трансакциска сметка, од ВМРО-ДПМНЕ побара одговор на прашањето:
“Дали кога застапував високи фунционери на ВМРО-ДПМНЕ бев адвокат или не’ како што тврдат денес ?“

Линк

Kajgana Shop

На врв Bottom