Самоил Малчевски НЕ застана на страна на студентите

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Е тогаш за друго време збориме, пошто поимот порано е релативно нешто :smir:
Но и за тоа време мислам дека без поддршка од посериозна, повлијателна и побогата партија, ниедна студентска организација нема да има некое поголемо влијание. Доказ се тие протести кои ги спомена и доказ се овие протести пред некој ден. И за тие и зад тие стои токму таква партија.

Во целава ситуација една работа не ми е јасна: Каде се тепаните студенти да се покажат во јавност? А интерес дефинитивно има и нема медиум кој би ги одбил... Па да си извадат лекарски и поднесат пријави???

Во правна држава процедурата е таа. Те истепале, фаќаш адвокат, вадиш лекарско и тужиш. Успехот е гарантиран бидејќи постои видео запис и безброј фотографии...

Каде се студентите ?

Bravo za ova so si go napisal.Neka procitaat site bolni studentsko-partiski umovi i neka razberat deka bez razlika na partiska ili etnicka pripadnost site sme studenti,taka da ajde partiski marioneti da ve vidam dignete se i ajde na protest,pa ova e sramota,a za grckite kolegi studenti,svaka cast,pokazaa deka ne smee da se pravi toa,a ne kao nas...:toe:

И од кога му се нареди цел архитектонски факултет со деканот Коробар заедно, денеска, уште го нема мулево да се извини за паушалната изјава што ја даде, дека не му се гледале колеги студенти на протестот...пештерските луѓе имале поголемо достоинство и коректност од денешниве партискиве војничиња...а од кај ќе знаеш што да праиш како претседател ако си бркал кокошки по село као дете...

И од кога му се нареди цел архитектонски факултет со деканот Коробар заедно, денеска, уште го нема мулево да се извини за паушалната изјава што ја даде, дека не му се гледале колеги студенти на протестот...пештерските луѓе имале поголемо достоинство и коректност од денешниве партискиве војничиња...а од кај ќе знаеш што да праиш како претседател ако си бркал кокошки по село као дете...

па и не беше цел ама беше добар дел
а дали мулето воопшто даде изјава до денес или нема лице да се појави?

Во целава ситуација една работа не ми е јасна: Каде се тепаните студенти да се покажат во јавност? А интерес дефинитивно има и нема медиум кој би ги одбил... Па да си извадат лекарски и поднесат пријави???

Во правна држава процедурата е таа. Те истепале, фаќаш адвокат, вадиш лекарско и тужиш. Успехот е гарантиран бидејќи постои видео запис и безброј фотографии...

Каде се студентите ?

и јас се прашувам каде се ...
имаше размена на по некоја клоца, тупаница, итн ... но тие 3-4 случки и видео клипови се вртени и таа снимка на која НЕМА некоја таква општа тепачка како што направија медиумите да изгледа.
како што и претходно напоменав се беше изрежирано и креирано за така да изгледа и некои како сдсм го искористија тоа како политички поени.

Неговата изјава толку многу ме зачуди,типот како да беше пијан кои глупости ги тресеше пред камерите....како можеа студентите да гласаат за него само се чудам....:nenene: Ние сме криви зш ние го избравме......

Неговата изјава толку многу ме зачуди,типот како да беше пијан кои глупости ги тресеше пред камерите....како можеа студентите да гласаат за него само се чудам....:nenene: Ние сме криви зш ние го избравме......
Или партиски е избран???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom