Најголемата глупост што сте ја направиле

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
коа мочав низ прозор кај мене дома,на вториот спрат:vozbud::vozbud:(живееме на првиот спрат од куќата,горе скоро ништо нема)...се враќам мртов пијан,нз од каде....и да не влагам дома пред моите таков,си мислев ај ќе идам до горе да се отрезнам малце,и отиов си легнав на кревет еден шо иаме,и сум заспал,и се будам едно време ептен ми се моча,и пошо нема ни WC нишо ја низ прозор го пуштив,мушмулата у двор шо ми е ја навадив,нз дали ме видел некој:kesa:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Одам на школо и гледам се некој непознати фацки покрај мене одат на школо(сум згрешил смената мајката), стигам таму часот беше почнат и отватрам врата сите како што беа мирни така сабалЈешки се завртуват натаму и гледат во мене, јас пукнав од срам затварам вратата и слушам сите се смеат :( Колку си се смеаХ во 8 сабалЈе накај дома одејки :kesa:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
1. Пред некое време, на час у школо, му го побарав мобилниот на еден другар, и отидов у контактс и го сменив "Тато" во "Фицо" (ја). Му го враќам мобилнот, и по 5 минути, од мојот мобилен му пишувам порака: "Сине, доаѓај дома, ни го ограбија станот, све ни украдоа." А уствари коа му стигна пораката пишуваше дека татко му му ја пратил пошо ја го сменив нели во контактс. И дечково глеа 5 секунди у екранот дур сфати што се случува, и само рипа од стол: "Професорке, професорке, ме ограбија!!!" и скока преку клупа и лета низ врата дома да иде. И само ја и другар ми му викаме "Врати се бе, Врати се, ние сме те заебаваме". И влага у училна и сите се газат од смеење а професоркава ни лупна забелешки на мене и другар ми пошо сме му напраиле тоа, и вика на совет ке не изнесела :icon_lol::pos::pos:

2. Среде ноќ, у зима, идам до продавница по маичка и бермуди, и само влагам внатре и еден старец ми вика "Дечко, да не ти е топло тебе, бе?" Незнам зошо ама ми падна многу смешно ова, коа дојдов дома се скинав од смеење:pos::pos::icon_lol:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
1. Пред некое време, на час у школо, му го побарав мобилниот на еден другар, и отидов у контактс и го сменив "Тато" во "Фицо" (ја). Му го враќам мобилнот, и по 5 минути, од мојот мобилен му пишувам порака: "Сине, доаѓај дома, ни го ограбија станот, све ни украдоа." А уствари коа му стигна пораката пишуваше дека татко му му ја пратил пошо ја го сменив нели во контактс. И дечково глеа 5 секунди у екранот дур сфати што се случува, и само рипа од стол: "Професорке, професорке, ме ограбија!!!" и скока преку клупа и лета низ врата дома да иде. И само ја и другар ми му викаме "Врати се бе, Врати се, ние сме те заебаваме". И влага у училна и сите се газат од смеење а професоркава ни лупна забелешки на мене и другар ми пошо сме му напраиле тоа, и вика на совет ке не изнесела :icon_lol::pos::pos:
Добра ти е финтата... ќе треба да ја испробам на некој другар !!:pos::pos::pos::pos:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Денеска ете на пример,т.е сабајле.....таков поспан ја облеков маицата наопаку и фино лепо си влегов у автобус,препун автобусот,ја гајле неам,луѓе ми се смеат ја нз зошо,приметив после дури пред да влезам у школо па ја преоблакав:tapp::tapp::kesa:

M

Mario Gómez

Гостин
Пред некој ден кога бев во Сплит си имав по мене стегач од Димано Загреб и не натераа да го носам, среќа никој не ме виде...:vozbud::vozbud:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

2. Среде ноќ, у зима, идам до продавница по маичка и бермуди, и само влагам внатре и еден старец ми вика "Дечко, да не ти е топло тебе, бе?" Незнам зошо ама ми падна многу смешно ова, коа дојдов дома се скинав од смеење:pos::pos::icon_lol:
Да не си обратно направил Фицо да го смениш во Тато?:)

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Имав негде 9-10години,имавме продавница за текстил и седев со мајками во продавница и влегоа две жени и една жена со дете и ја мислев дека биле заедно дојдени и кога излегоа мајками рече а ми украдоа едно блузиче и ја помилив дека таа жената со детето го украла,и помина тоа дојде еден другар мој и ме викна да се возиме со точаци низ град арно ама ја ја видов жената и му реков да го врати блузичето што го украла од продавница кај нас и ја се вратив на брзина вдучан и му кажав на мајками дојде жената и кога виде мајками која е че ме утепаше а мене ми идеше да пропадна вземја

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
-Имам скрешно врата од стакло со нога три пати(од нервоза) и последниот пат следуваше болното ваѓање на срчите од ногава, последниот пат најтрагично беше.
-Топчиња стиропор имам пикано в нос.
-Кога имав пет години "се мажев"за едно дете од маало и бев облечена во бела блуза и жолта сукњичка и сето тоа беше проследено со свечена церемонија.
-Висев на еден ѕид само со рацете фатена на него и отпревртена едно 3 мин, од паника ми се фати гласот и неможев збор да изустам се дур не ме видоја.

Други сеа засеа не ми текнуваат

М

Мрак

Гостин
Денеска ете на пример,т.е сабајле.....таков поспан ја облеков маицата наопаку и фино лепо си влегов у автобус,препун автобусот,ја гајле неам,луѓе ми се смеат ја нз зошо,приметив после дури пред да влезам у школо па ја преоблакав:tapp::tapp::kesa:

Ццц..во четвртокот бевме на екскурзија и целовреме сум одела со наопачки облечен дуксер.Дури кога ми стана топло таму и го соблеков приметив:kesa:
И имам јадено земја од саксија..:vozbud:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кога си направив муабет со еден непознат човек.. многу ми личеше на еден Љупчо што го знам и кога имам проблеми со компјутерот го викам да ми помага...

Го сретнав во една сендвичара и се поздравувам со него ''Ее Љупчо кај си бе што правиш... абе кога ќе дојдеш тој компјутерот нешто пак зафркава'' и си направивме едно 5 минути муабет за компјутерот што и како е... и после тоа ми рече дека не се вика Љупчо и дека работи во кабелнет и сум го смешал со некоj си Љупчо:)... пропаднав во земја од срам.

И на професорката по социологија лани во прва година и реков:
''Професорке тргни се да те е*ам ништо не гледам од тебе:pos:'' Ми се испушти:)

Z

ziko bt

Гостин
istoto mi se ima deseno na edno drugarce mu napisavme cosmofon vo imenikot i mu napisavme deka e dobitnik na ps portabl:pos:i drugarcevo kefoj celoto pocna da planoj za ps mu kaza na pola skolija i ko pojdovme cosmofon ovie vrabotenite mu prat decko greska si i detevo se izbruka nie se zgaznavme smeenje :pos::zlo::pos: ama ako tro go podspustivme deteto posto bese vlezeno vo nekoj filmcinja:nenene:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Вчера одам во продавница да раситнам да му вратам апри на другар ми.И излевам од продавницата и се вртам назад да видам нешто а ја подавам раката и викам „на парите“ и се вртам напред и гледам некоја жена непозната стое и ме гледа чудно.И се вртам лево и го гледам другар ми се гази од смеа:kesa::kesa:

S

Stefi070

Гостин
- Во 7мо одд. со сиот ум му изјавив љубов на 28 годишен ( значи 12 години постар од мене ) на 14ти Февруари. Колку само сум била

:uvo:
ti vo sedmo oddelenie imase 16 godini? :uvo: :tapp:

- По пижами се прошетав од Центар до Аеродром, кај баба и дедо на гости. И не, не беше 1ви Април, туку јас бев убедена дека пижамите изгледаат како да се тренерки.
И кога стигнав кај братучед ми, ме погледна бледо и ми рече: -Човече, зашто се шеташ по пижами? -.-

- Во 7мо одд. со сиот ум му изјавив љубов на 28 годишен ( значи 12 години постар од мене ) на 14ти Февруари. Колку само сум била романтична, си се дивам на идеата. :kesa: Дечкото воедно беше колега на мајка ми.
Сега каква смеа ме фаќа за моите тогашни плачки... :pos:

????????

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
ednas ko bev mal i ko imav 18 god ko znaev da vozam skejbord dojde ona lajnono Klime i mi rece brisi od ovde ti eam deteto vonbrachno :(

Kajgana Shop

На врв Bottom