Најголемата глупост што сте ја направиле

• Креатор на темата Креатор на темата CurvaSudMilano
  • Време на започнување Време на започнување
еднаш цепам дрва во казарница и слушам нешто мрда кај џамчето позади испаѓам надвор да видам шо има кога ке видам Џемо(10 годишно циганче) буричка низ џамчето и си реди дрва на раката.
И му се симињам полека од долната порта му излегувам и му се стрчувам да го фатам.и џемо не ме гледа и го фаќам на дело и воа ги истура дрвата и почнува да плаче и ми вика " не ми колииии" и се штрекнувам кога гледам секирата си ја држам у рака кога му писнав со рачката да го тепам:pos2:.

Еднаш му го имав тргнато столчето на другар ми (а тогаш бевме две одделениа) и сите се газеа од смеа...после другарчето ми се налути а јас културно му се извинив и му ветив дека нема да се повтори :pipi:

Тоа беше на времето во трето одделение кога си го заборавив ранецот на школо и си тргнав без него накај дома :pos: или во забавиште кога си отидов дома по собарки, а патиките ги оставив таму да преноќат :pos: Ееее, деца деца!

Хахаа,јас исто имам заборавено ранец неколку пати:)А чадори,опрема,јакни..тоа ми станува навика:nesum:

Последно нешто од некни тазе глупост, шетање низ широк сокак во 9 навечер со горна пижама (немаше смисла и долниот дел да го облечам ептен ќе беше ко за први април :pos2:)

Глупости од минатото: 1.професорката си предава јас си свирам на гитара :pos2: 2.заебавање со една млада професорица по што бев испратен кај педагог или психолог нз шо беше, па не се опаметив и уше еднаш ме прати, а за трет пат најавија дека ке викат родители и решив да не ја прам голема :pos2:
Има уште ама не ми текнува сеа...

Кога со течен лепак и ги залепив пантолоните на другарками на стол. Потоа неможеше да стане и се чудеше кој го направил тоа. Ова беше во седмо одделение :pos2:

Се запишав у гимназија... :toe:

Еднаш му го имав тргнато столчето на другар ми (а тогаш бевме две одделениа) и сите се газеа од смеа...после другарчето ми се налути а јас културно му се извинив и му ветив дека нема да се повтори :pipi:

еееее на 101 дете му го имам направенмо тоа

истурив туш врз столот на една наставничка(намерно ) :pos2:

Еднаш у основно си седев у последна клупа со багабонтите и си се клацкав на стол, и наеднаш почнав да се прозевам а не ми се ставаше рака си викам ај никој нема да види па да рече, кога ете ти професорката "Мартине ке ме голтнеш" и ја како што не гледав накај неа мислејќи некој од другариве ми вика, ја на тоа одговарање "Не јадам свинско", е богами после тоа кој срам го доживеа професорката па кај педагог и кај све не ме однесе :pos2::pos2::pos2::pos2:

Секако не е најголема но оваа ми дојде на памет а и интересна ми беше

Тоа беше на времето во трето одделение кога си го заборавив ранецот на школо и си тргнав без него накај дома :pos: или во забавиште кога си отидов дома по собарки, а патиките ги оставив таму да преноќат Ееее, деца деца!
Јас во 6-то одд го симнав ранецот да си ги заврзам врвците од патките и го заборавив.И одам накај дома и мислам да не заборавив нешто.Шо може да заборавам.И стигнав дома и на вратата да влевам и викам:Леле ранецот го заборавив :pos:

Se imam izmocano vo sred voz na relacija Veles - Bitola , pred 200 luge narod :kesa::kesa:jbg , drvo pijan :toe:

Кога бев да купам ѓевреци у 4ипол сабајле у собни папучи и кога таман да пројдам улица наидоа цајкани.. лом ме направија.. :) ама па си купив ѓевреци и тоа вруќииии:baeh:

трчав гол додека вренеше град и ми го издупи мозокот

најголема глупост ми е кога повраќав од прозор на кола

Бев кај братучетка ми, седевме си муабетевме и у меѓувреме отиде до вц она. На бирото имаше едно чоколадно млекце и ја дрчна мора се да пробам и пробав од млекцето, тоа да ти било расипано после локав 5 чаши вода да се соземам:vozbud: (негде 2-3 одд. бев)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom