statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
А што е тоа лузи? Да не мислеше на лузни?:jaj:
е ајде де...

ќе си играме наградна игра.. Погодете што се тоа лузи?! за милион долари
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што е тоа лузи? Да не мислеше на лузни?:jaj:
е ајде де...
ќе си играме наградна игра.. Погодете што се тоа лузи?! за милион долари
Добро де, секој може да згреши при пишувањето...
Видов пред малку на Сител за тоа contractubex, мислам дека за лузни рекоа дека е.Не загледав баш најдобро.Но, ме интересира каде можам да го најдам и дали навистина делува.Ivon4ee рече дека делува, но, ако има уште некој искуство, би сакала да ми каже.
Тендер, колку што знам контратубексот се користи само при третман на лузни и стрии, за акни не верувам, меѓутоа може некој го користел за третман на лузните што настануваат од акните и тоа од најтешката форма акне конглобата. Инаку за контратубексот хм може да пробаш по аптеки, иако го нема во секоја.
Епа и јас за тоа барав помош. Ми поминаа скоро сите акни, па сега ми останаа тие лузни (црвенила). Ајде луѓе кажете некоја крема или сл.За лузни и ми треба...Речиси секогаш кога ми поминува некоја акна, ми останува лузна...:jaj:
едит: А има врска тоа колку се стари лузните?
Епа и јас за тоа барав помош. Ми поминаа скоро сите акни, па сега ми останаа тие лузни (црвенила). Ајде луѓе кажете некоја крема или сл.
За лузни и ми треба...Речиси секогаш кога ми поминува некоја акна, ми останува лузна...:jaj:
едит: А има врска тоа колку се стари лузните?