Za nesposobnite da najdat rabota??????????????????????????????
Или поточно....
....за на неспособните да им најдат работа....и тоа таква каде што се здраво и успешно ќе го поебат до даска.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za nesposobnite da najdat rabota??????????????????????????????
За да си ја брцнеш у гз,и кој како дојде на власт да те ебе како сака![]()
Не ти имаш книшка,јас не се замарам да вадам,да си ја продадам душата,особено не на портокаловите,ни за едни ни за други,ако некој сака да ме вработи,ќе ме вработи ради моите способности,а не поради мојата глупавост и членска книшка.ти си ја брцна?![]()
Не ти имаш книшка,јас не се замарам да вадам,да си ја продадам душата,особено не на портокаловите,ни за едни ни за други,ако некој сака да ме вработи,ќе ме вработи ради моите способности,а не поради мојата глупавост и членска книшка.
Немам од никој,не се сеќирај,ако ги бранам СДСМ не значи дека иам книшка.ти и повеќе од очигледно имаш од сдс
а јас немам никаква има луѓе на форумов што можат тоа и да го докажат :wink:
Немам од никој,не се сеќирај,ако ги бранам СДСМ не значи дека иам книшка.
Само сум си реална,вие и самите кажавте,да ви ставеа магаре пак ќе гласавте за вемеро,така да не сум јас таа со психички проблеми.тогаш ти фали нешто штом ги фалиш и браниш а не те плаќаат или не си член
Само сум си реална,вие и самите кажавте,да ви ставеа магаре пак ќе гласавте за вемеро,така да не сум јас таа со психички проблеми.
Тоа што за тебе е црно за мене е бело,и обратно,може така?да беше реална ќе беше неутрална, а немаше да ја застапуваш полошата страна од двете кај нас
а инаку кога гласам јас гласам за човекот па макар и на парламентарни не ко тебе за телиња
Тоа што за тебе е црно за мене е бело,и обратно,може така?
За да си ја брцнеш у гз,и кој како дојде на власт да те ебе како сака![]()