E pa sto togas tvrdis deka ne si glup za da si bil del od studentite?Јас си се разбирам со Серпико, си се согласивме на почетокот на дискусијава, така да ти не бери гајле и не користи шугави фори кога немаш на што да ја поставиш дискусијата.
Си чул некогаш за негативно навивање?
Кога играат 2 тима, на пример Албанија и Грција фудбал, јас ќе навивам за Албанија, не за тоа што ги сакам и зошто сум Албанец, но ќе навивам против Грците зошто ги мразам од петнава жила како Македонец.
Истото за мене се ВМРО и СДСМ.
И додржи ниво на дискусија да не почнеш да цвикаш на крајот ко по обичај.
Тројките се карактеристични по носењето црни кошулиЗначи сеуште се радуваш што “портокаловите кошули“ не започнале со патроли од по 3ца да шетаат низ градовите и селата?
Ниту тој одговор, ниту пак одговор на тоа кој организираше протест против изградба на црква.И сеуште не добивме одговор кој ги организирал тепачите?!
Imas odgovor koj gi organiziral protestite protiv lokacijata za crkvta.Ниту тој одговор, ниту пак одговор на тоа кој организираше протест против изградба на црква.
Нема.Imas odgovor koj gi organiziral protestite protiv lokacijata za crkvta.
Трн, која е функцијата на полицијата за време на вакви легално пријавени протести ?Нема.
Ima ,prasaj vo MVR.Нема.
Uveruvanja ne vazat, crno na belo so dokazi moze.си има истражни органи, нека одговорат тие кој што организирал. Дотогаш ќе треба да верувам на единствената изјава на носител на власта, дека е длабоко уверен дека зад првиот протест стои Грчев, кој бил од сдсм, иако не бил сигурен, ама длабоко бил уверен.
А да се потрудеше да ја видиш дискусијата меѓу мене и Серпико?E pa sto togas tvrdis deka ne si glup za da si bil del od studentite?
Kako i da e, jas se izviniv do Serpico sto go upotrebuvam vo diskusijata, ama morav za da dolovam poenta. Uste ednas mu se izvinuvam.
Разликата е што ти мене ме потценуваш.Za drugoto.... e pa toa e razlikata megu mene i tebe be Bratot.... za mene i toa i toa e gomno, i niv i niv ke gi pcujam, i tie politicari i tie..... i ni pod razno nema da ja podrzuvam ednata strana, makar i za inat na drugite, koga znam deka se krivi i deka ispagam smotan so toa.....
Realno, objektivno, nepristrasno i racionalno tumacenje se bara Bratot, ti toa ne si vo moznost da go ponudis... poveke od ocigledno e toa
Komplet site policajci sto se bile na plostadot pod itno kniska u race i na protesti so stecajcite. Koj placa vakva Policija isto MORA da odgovara.Трн, која е функцијата на полицијата за време на вакви легално пријавени протести ?
Немо посматрање ?