Ne bese i Gwujo od kaj Cileta sovetnik vo Kapros ili taka nesto? Pred da stane vemerofec?
Flamma fumo est proxima!
Mnogu e losho koga ja unistuvash celta na koja partijata beshe stvorena.Ништо нема лошо една партија од ретроградна да ја претвориш во реформаторска.
Дај боже некој како Грујо да се појави и во СДСМ.
А за барањето на Бошковски.
Како мало дете што бара играчката да му ја вратат.
Како да те убедам, незнам, ако Владо Поповски, Ивица Боцевски,Ставревски,Лазаревски и Славески не биле во сдсм незнам кој бил.Погледни ги министрите и кажи кој е вмро.Можда Михајло Манески последниот јавен обвинител на Социјалистичка република Македонија пред да се распадне Југославија.Кој е ВМРО,безличните, Ставрески, Иво Ивановски,Веле Самак,Миле Јанакиевски најбогатиот прилепчанец,Трајко Славески,Елизабета Канчева Милеска или мин. за образование Перо Стојановски на кого потпарол му е ВМРОВЕЦОТ од 1903 Џина Папас Џокси.Не ти одогвора да сфатиш затоа, не прајте се со сила Глупи.
Се скапавте од Јузери отворање.
Океј сега ме разубеди. :pos2::pos2::pos2:
Добро свесен си што напиша или тресиш зелени, безвезални работи,
Значи сдс е сега Вмро така? така е според Лубе.
Колку е голема вашата глупост не сте свесни.
Не заборави дека тие кои ја основаа ВМРО-ДПМНЕ ги нема одамна и тоа е од времето на Љубчо Георгиевски.Mnogu e losho koga ja unistuvash celta na koja partijata beshe stvorena.
VMRO se zalagashe za makedonska nacionalna drzava, znaci za makedonskiot narod pred se a posle za malcinstva.Не заборави дека тие кои ја основаа ВМРО-ДПМНЕ ги нема одамна и тоа е од времето на Љубчо Георгиевски.
Никогаш нема да го заборавам интервјуто на Голубовски за Нова Македонија, многу вистини кажа тогаш.
Ние од 1991 година одкако се вратив од ЈНА кога не продадоа ова комуњариве скапани до 1998 за Љубчо гиневме по митинзи, ќе рушиме собрание, ќе рушиме влада, ручки од тупани, бафер, амротизер на македонската национална тупаница.
Истото ти е денеска Љубе.
Памти ми го зборот.
ТМРО.VMRO se zalagashe za makedonska nacionalna drzava, znaci za makedonskiot narod pred se a posle za malcinstva.
Denes gledam deka se za edna federalizirana, delenje so site malcinstva sve osven makedonska makedonija.
A toa sto ja izgube nacionalnata retorika e dovolno da se vidi novite podrzuvaci i najgolemi vmro-ovci na forumot se tie sto doshle koga gvujo vodeshe sdsm retorika i politika i sega tie se "patriotite" i desnicata na makedonija.
Ma nemoj.:kesa:
Za edino sto go pocituvam ljubco i negovot vreme vo dpmne e negovata vistina vo vrska so albanskiot problem i negovot reshenie.
Od makedonsko nacionalno edinstvo nema nisto taka da bi bilo fer da go snemat imeto zosto nemat nikakva vrska so imeto i nivnoto zalaganje.
Sto edno mnozinstvo ne mu beshe bitno da go izglasa a povazno mu beshe so amerikanski znaminja da igrat na plostad.ТМРО.
За национална држава ти треба и национална опозиција, поред позиција.
А не анационална ретроградна, затуцана во комуњарски стил кој на прва кривина ќе те бутне во амбис.
Инаку територијалната поделба, рамковниот договр ти се проекти на НАТО и ЕУ.
Тоа не е проект од внатре, туку со оружје наметнато решение.
Не оружјето на УЧК, туку оружјето на НАТО.
Се додека сме во тоа друштво нас вирусот наречен дезинтеграција ќе не јаде.
Единствено поле на кое денеска Македонија може да игра е економијата.
Државата да ојача, да проба економски да ја интегрира.
набљудувач, za tie shto gi spomenuvash vo postov si prav i tuka nikoj nemoze da ti spori. Sporen ti e chovekot koj go nudish kako alternativa i koj se javuva kako kritizer na segashnata politika na VMRO DPMNE i Grujo - Brat Ljube. Pomedju nego i Grujo nema nikakva. Razlika vo vinata za "prestruktuiranjeto" na VMRO DPMNE, Grujo samo go prodolzi "deloto" na Zmejko, Dosta i Ljube.Како да те убедам, незнам, ако Владо Поповски, Ивица Боцевски,Ставревски,Лазаревски и Славески не биле во сдсм незнам кој бил.Погледни ги министрите и кажи кој е вмро.Можда Михајло Манески последниот јавен обвинител на Социјалистичка република Македонија пред да се распадне Југославија.Кој е ВМРО,безличните, Ставрески, Иво Ивановски,Веле Самак,Миле Јанакиевски најбогатиот прилепчанец,Трајко Славески,Елизабета Канчева Милеска или мин. за образование Перо Стојановски на кого потпарол му е ВМРОВЕЦОТ од 1903 Џина Папас Џокси.
Абе таму има се,само вмровци не, СДСМ- ДПМНЕ !!!!
Golema greshka si, domashen proizvod 102% za zal. I se dodeka ne zamajuvaat deka odnadvor se problemite ke toneme se podlaboko i podlaboko.....Инаку територијалната поделба, рамковниот договр ти се проекти на НАТО и ЕУ.
Тоа не е проект од внатре, туку со оружје наметнато решение.
Не оружјето на УЧК, туку оружјето на НАТО.
Абее ме изнасмеа, ај уште некоја филозофијаКако да те убедам, незнам, ако Владо Поповски, Ивица Боцевски,Ставревски,Лазаревски и Славески не биле во сдсм незнам кој бил.Погледни ги министрите и кажи кој е вмро.Можда Михајло Манески последниот јавен обвинител на Социјалистичка република Македонија пред да се распадне Југославија.Кој е ВМРО,безличните, Ставрески, Иво Ивановски,Веле Самак,Миле Јанакиевски најбогатиот прилепчанец,Трајко Славески,Елизабета Канчева Милеска или мин. за образование Перо Стојановски на кого потпарол му е ВМРОВЕЦОТ од 1903 Џина Папас Џокси.
Абе таму има се,само вмровци не, СДСМ- ДПМНЕ !!!!
E za ovie ti zboruvam. Pojma nemat.Абее ме изнасмеа, ај уште некоја филозофија
Што да ме убедиш бре, ова што го тресиш е жива глупост човече, незнаете повеќе што да измислите. НИшто друго не ви преостанува само главата да си ја мавате .
Значи Вмро - Сдс. хахахахахаахахаахааха ејјјјјјј :pos2::pos2: