- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
А,што направи лошо за Македонија за време на мандатот како претседател?Добро бре Ти го оправдуваш делото на Б.Ц во Македонија?...мене ми изгледа дека шлапаш во плитка вода
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А,што направи лошо за Македонија за време на мандатот како претседател?Добро бре Ти го оправдуваш делото на Б.Ц во Македонија?...мене ми изгледа дека шлапаш во плитка вода
Добро , нема сега со тебе тука да си играм на ти го-дај ми го.А, кога ќе провериш пиши, оти сигурно не сме fyromians како што викаш ти.
Помош-може на ООН на сајто да најдаш:salut:
Ако треба некој да ти каже што Бранко направил лошо за Македонија тогаш дете ти немаш појма од животот и ситуацијата во Македонија.А,што направи лошо за Македонија за време на мандатот како претседател?
Така ли бе БАШАК?! Ти ќе ми расправаш на мене за политика,ццц.Ханибалчо ај свати ја малку од малку политиката и порасни уше малку па после соли малку
Ц.ц.ц The Former Yugoslav Republic of Macedonia. Задоволен?еве ти мала помош и тебе
да не знаеш случајно под кое име сме запишани во ООН?
Така ли бе БАШАК?! Ти ќе ми расправаш на мене за политика,ццц.
Иначе башако солен повкусен е.
Ц.ц.ц The Former Yugoslav Republic of Macedonia. Задоволен?
Е ај ти така, те гледам поизронкан, де објасни ми ја ситуацијата. Многу " iskusno" ми делуваш, сигурно си полнолетен.Ако треба некој да ти каже што Бранко направил лошо за Македонија тогаш дете ти немаш појма од животот и ситуацијата во Македонија.
Човек, не ти се разјаснети работите ама ајде. Едно е име на нацијата, друго на народот, барем во нашито случај.Ајде доста беше за тоа.И тужи ја Грција, светот, а не СДСМ. И тие и цела Македонија се изиграни .значи скратено фиром, а народот фиромци
и тоа ни го викаа дека ќе било три недели па два месеци и испадна 15+ години дека било
Човек, не ти се разјаснети работите ама ајде. Едно е име на нацијата, друго на народот, барем во нашито случај.Ајде доста беше за тоа.И тужи ја Грција, светот, а не СДСМ. И тие и цела Македонија се изиграни .
Па те гледам така зелени тропаш за добрината на Бранко за Македонија и си викам ај младо е 18 годинки има шанси да се спаси од сфаќањата што ги оформува за одредени негативни личности во Македонија па да ти помогнам.Така ли бе БАШАК?! Ти ќе ми расправаш на мене за политика,ццц.
Иначе башако солен повкусен е.
Е ако него не го бива за политика тогаш незнам кој го бива.Самиот кажа, премиер,претседател беше.Контрадикторен си.Еднач за премиер не го бидна го сменија па пак се врати во 2002 па му одстапи на Бучко он ке бил Претседател , не го бидна и тогаш ама се избра е и сега не го бива , па добро бе мајка му па колку ти треба да сфатиш дека не си за политика и водење држава....да замајуваш едно 200 000 исперани донекаде те бива ама тоа не е по твоја заслуга...толку им сече на тие 200 илјадите ...мајка му....Е ТОА ТИ Е Б.Ц-то :smir:
Какво образование имаш ти? Па да видам, можно е и нешто да научам од тебе.Па те гледам така зелени тропаш за добрината на Бранко за Македонија и си викам ај младо е 18 годинки има шанси да се спаси од сфаќањата што ги оформува за одредени негативни личности во Македонија па да ти помогнам.
Е ако него не го бива за политика тогаш незнам кој го бива.Самиот кажа, премиер,претседател беше.Контрадикторен си.
Ипак 200 000 има повеќе интелект од 340 000 . Не е секогаш паметот кај овците.
Го гледам народот на митинзите на ВМРО... од прост попрост.. затоа има и рејтинг, ги замајува со патриотизам и национализам, се едно исто.Секој говор му е едноставен, да го сфати рајата, после треба да го гласа...
Не се разбираме нешто. Човек кој опстанал 18 години во највисоките власти во државата ако не е успешен политичар, незнам што е.Дечко да тврдиш дека Бранко е успешен политичар и со тоа допринел добро за Македонија само покажува дека не ти е позната македонската реалност.
Не ти треба посебно образование за да ја сфатиш Бранковата злобна игра за Македонија, доволно е да си Македонец и ќе знаеш на своја кожа што Бранко ти има направеноКакво образование имаш ти? Па да видам, можно е и нешто да научам од тебе.
Не се разбираме нешто. Човек кој опстанал 18 години во највисоките власти во државата ако не е успешен политичар, незнам што е.
Освен за името што плукате, што има друго?
Името мораше да се смени"privremeno" немаше друг спас.А, не е крив ниту тој, ниту Киро што тоа така остана до денес.
На крај краева, немаше некоја спротиставеност во МК, и напротив на тогаш следните избори победи СДСМ.Ако бил грешен потегот немаше да бидат гласани.