Што сработи Црвенковски за време на неговиот претседателски мандат?

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
абе не се секирајте ќе дојдат сабајле Рубинчо из Србије и Зона и ќе ви кажат 10 најлоши работи што ги направил БЦ и ќе ви тупат едно 50 страни дека тоа се најдобрите работи што се направени за Македонија и ќе ви кажат дека Грујо нечини
и дека спасот е во БЦ

Темата ми е од најискрени побуди...
Навистина човекот си оди , па ќе треба да го памтиме по добро, а мене ништо во моментот не ми текнува...
Освен тоа ме интересира дали е правно дозволено СДС да ги користи досегашните успеси на Б.Ц. во претседателската кампања...???
А, правно дозволено ли е со проекти,кампањи, пари од буџетот и претставување во име на владата да се истапува на овие избори!!?

Мислам дека место претседател треба да го нарекуваме АМНЕСТОР...

оди Зајко кај БЦ и му вика
- шефе шефе во врска со помилувањето вчера сонував еден сон кај што крадев јајца и кокошки а и тебе те имаше
- БЦ - не заебаај
- Зајко - да да шефе ти дојде и ме фати на дело
- БЦ - и што се случи
- Зајко - за кокошките ме казни а за "јајцата" ме помилува :vozbud:

Па кој претседател до сега не амнестираше!?
А, за вицеви ако сте имате Хумор, сеир и сл.

Ова сето го има сработено.....а можеби и повеќе

99_bottles_of_beer_on_the_wall.jpg

Црвенковски е пред крајот на мандатот, па би ме интересирал ваш став за тоа што го сработи како претседател...
Лично освен празни муабети не ми текнува нешто конкретно па би ве замолил за помош...

Јас како премиер кога беше неможам да се сетам на нешто, а за доброто на Македонија нема шанси да ти текне оти НЕМА! А за претседателството негово само аболиции и амнестиии на СЕДЕСАРИТЕ криминалци ништо друго.

Па кој претседател до сега не амнестираше!?
А, за вицеви ако сте имате Хумор, сеир и сл.

Сите Амнестираа ама работе и нешто друго...
Еве јас би те замолил да кажеш што е тоа што Црвенко го сработил и зошто неговите дела не се користат за партиски маркетинг..

Сите Амнестираа ама работе и нешто друго...
Еве јас би те замолил да кажеш што е тоа што Црвенко го сработил и зошто неговите дела не се користат за партиски маркетинг..
А, зошто да се користат!?
Како прво, он не е владина машинерија па да става темелници и да прави сали.
2ро. Неговите ингеренции може да ги прочиташ во Уставот на РМ
3то.Во рамките на тие ингеренции има бројни посети... не можам да ги набројувам пошто се многу
4то.Зборувал во ООН, на македонски како македонец
5то.разни мировни мисии
П.с. не се замарам сега тука се да ти објаснувам
:smir:

А, зошто да се користат!?
Како прво, он не е владина машинерија па да става темелници и да прави сали.
2ро. Неговите ингеренции може да ги прочиташ во Уставот на РМ
3то.Во рамките на тие ингеренции има бројни посети... не можам да ги набројувам пошто се многу
4то.Зборувал во ООН, на македонски како македонец
5то.разни мировни мисии
П.с. не се замарам сега тука се да ти објаснувам
:smir:

Како прво , точно ти е првото...
Мегутоа што е тоа што го сработи во рамките на неговите ингеренции...
2.Горе доле ги знам ингеренциите...
3.Посети ...дискутабилно...особено кога се знае дека тоа му е всушност основната работа....
4.А како да зборува не ми е јасно...
5.Со разни мировни мисии тој си нема никаква врска тој само по сила на инерција го наследи тоа што му го остави предходникот...

Мене ме интересира, негова конкретна заложба, некоја негова иницијатива...Освен онаа што на секој можен начин ни ги слабееше преговарачките позицији...

Бранко зборува да на Македонски ама како фиромјанец

Бранко зборува да на Македонски ама како фиромјанец
Абе вие глупи сте или глупи се правите!? Знаеш ли како сме СЕГА запишани во ООН,а ? Да не сме fyromians случајно, дај молим те. Шо се брукате само не ми е јасно.
И еве ви линк , така малку да се уверите каде се бил Бранко Црвенковски.
http://www.president.gov.mk/esei.asp
ај со здравје

Врска нема Бранко-то со Македонија, се изналежа претседателувајќи со Македонија, каде можеше да наштети -наштети, гледаше сеири на СДС-то, што знам немам ништо кај мене што би го обележило неговото претседателство, толку една голема НУЛА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom