- Член од
- 23 август 2008
- Мислења
- 1.755
- Поени од реакции
- 264
Леле партали напраивме во Клуб Кастро на 1ви април, ја и другарчето започнавме и завршимве шутка. !! 1L.
Дали е можно?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле партали напраивме во Клуб Кастро на 1ви април, ја и другарчето започнавме и завршимве шутка. !! 1L.
Да не му се наоѓа на некој лирика при рака ?
Да не му се наоѓа на некој лирика при рака ?
Нов спот за траката ,,Во живо''. Одлично е напраено со извадоците од филмот на почетокот и на крајот![]()
kako stojat rabotite so grupava?rabotite bea mirni i super koa prestanav so legijata... mi dojde cudno od kaj ispadnaa ovie toksik i slatkar i kako odednash stanaaa BUM!! (a nemaat veze) tolku populacija za dzabe i sega se faci ... bar u Aerodromreshiv da se vratam da vidam sto e kako e ama ne vidov mnogu ,osven oda na gadosta i angeli i demoni ...
Koga ja cuv Vo zivo ostanav bez zborovi ... sto e rabotava problemi so nas ili slab marketing
Од кога престана да слушаш ? Поново е дека имаат ново ЦД ,,Деценија''. Ги имаш траките на јутјуб преслушај ги. Имаат и уште неколку соло траки. Денес беше промоција на новиот албум на Страјк ,,Кутија''. Исто така се очекува албум од Против сите и од ЛД Пистолеро во соработка со Дон Дада.
Иначе беше некој денес у МКЦ ? Јас за жал не бев во можност да отидам![]()
сигурно има околу 2 ипол години (и поише) ....супер за албумиве а нешто од тонио сан?