Martin_bt, регистриран си пред еден месец (на почетокот на изборната кампања) и сите твои постови се политички мотивирани напади врз ВМРО. Затоа, и покрај сите вистински проблеми на Македонија, прости ми што се сомневам во заднината на твојата наводна загриженост за народот.
Само се надевам дека нема да те снема веднаш по изборите.[/quote
Te uveruvam deka nema vrska ,ne sum politicki orientiran ,sum glasal i za ednite i za drugite...sekako deka ja napajgam aktuelnata vlast ko i jas sum zasegnat od nejzinite potezi i gi osekam problemite na moja koza...Teski neka rabotat kako treba ,neka pravat arno vo drzavata ,pa ako kritikuvam i potoa ...ke prajme muabet....
како прво и основно никој не бил удрен од страна на полицијата,а за вакви повици можеш и да заглавиш во ќорка за потикнување немири и сл. затоа припази на што повикуваш
Ati od kaj znajs deka nikoj ne bil udren...siguren si? tamu bese? pa kazuvaat lugeto ,barem jas sum od Bitola pa sum prael muabet za site pritisoci so gi imaat...
Чиста патетика.
Кои права ти биле скратени бе чушки.
Не знае човек дали да ве жали или да ви се смее.
П.С Само бранителите имаат право да бараат нешто од владата.
a zasto samo branitelite...? a so e so stecajcite koj rabotea vo drzavni firmi...zarem ima logika administracijata da zema po 30000 plata a za niv ni denar,,so se krivi tie ,,,za mlekarite da ne zboruvame se znae i niv koj gi zaeba...
Добро а што треба да прави Владата со млекарите, да ги им врати парите што им ги земала ПРИВАТНА компанија???
Што треба да прави со стечајците, на сите да им даде доживотна финансиска помош и така цел живот да се создаваат стечајци кои по добивањето на таквиот статус да добиваат доживотна помош од владата???
Abe ti batka rabotis?? da ti se javi premierot i da ti kaze slusaj od utre ke rabotis so ovaa kompanija nema da prifatis? i da ti reci 5 godini ke ti se plajka mlekoto? aj ne zezaj ,,,vistina e deka e privatka kompanija ama lugeto se prelazani ,posteni farmeri koj ja napustija Bitolska mlekara veruvajki mu na premierot ,,,Znajs so se slucuva so niv? ne znaat kaj terat ...Od siguren pazar zaminaa vo propast ...krediti? edna krava kupena 2700 evra ja prodavaat vo klanica za 700? uvoz na mleko? isto e i so mlinovite...doprva tie ke se buntovaat...
pa stecajcite zasto glasaa za VMRO ili porano za SDSM pa za da im se resi statusot ,,,tie barat rabota? premierot im veti ....i ?
aj da bideme realni ...vladite se za da gi resavat problemite vo drzavata...da se grizat za sopsveniot narod...