Што всушност поддржувам?

• Креатор на темата Креатор на темата devojka111
  • Време на започнување Време на започнување

Што всушност подржувам?

• во целост ја подржувам политиката на Вмро Дпмне

Гласови: 16 24,2%
  • не сум толку за Вмро Дпмне, колку што сум против Сдсм

Гласови: 37 56,1%
  • во целост ја подржувам политиката на Сдсм

Гласови: 4 6,1%
  • не сум толку за Сдсм, колку што сум против Вмро Дпмне

Гласови: 9 13,6%

• Вкупно гласачи
    66
Па зар у јавност да излезеш и да збориш против влада нема да те истепаат,не е тоа фашизам,види само што се дешава навор од твојата соба и размисли:helou:

Dodeka ne pravis belja nema da te tepaat,fasizmot delumno zamina so milosevik uste gejcite da zaminat...inaku ako mislis za arhi brigadata odgovornosta voglavno ne e kaj premierot TUKU kaj cuvarite na redot i mirot i golemite 'vernici' koi se tepaat vo ime bozjo...ako sakaat da protestiraat bujrum no tepanje NE:nenene::nenene:

Dodeka ne pravis belja nema da te tepaat,fasizmot delumno zamina so milosevik uste gejcite da zaminat...inaku ako mislis za arhi brigadata odgovornosta voglavno ne e kaj premierot TUKU kaj cuvarite na redot i mirot i golemite 'vernici' koi se tepaat vo ime bozjo...ako sakaat da protestiraat bujrum no tepanje NE:nenene::nenene:
Доказ Студентите,треба поголем доказ,на мирен протест си излегоа и што им се деси???

или си глупа или ефтино се продаваш...како тоа си мислела со 100 денари дека си богата???

како влаинка изненадуваш..вас барем со пари ве бидуваше..

што стана светов.:vozbud:

Абе мани ја така и кажале од штаб да вика.

Тогаш не ги разликувала парите мислела дека се 100 денари, а уствари било 1000.
Па ако милела дека се 1000 и фабрика ќе купела во тоа време, се разбира со помош на сдс.:vozbud:

ке ни објасниш ли како тогаш 100 денари беа богатсво???

шти ти викаа..

маче дај ни и богата ке бидеш :vozbud::vozbud::vozbud:
Се глеа колку си интелегентен,
Јас убаво кажав што значеа тие 100 денари во тоа време и престани да се праиш паметен.

Па зар у јавност да излезеш и да збориш против влада нема да те истепаат,не е тоа фашизам,види само што се дешава навор од твојата соба и размисли:helou:
Па јас сум против некои глупави владини закони и ја користам секоја прилика за да го искажам тоа. Па никој ме нема чепнато, ама се плашат луѓево од мене тоа и на форумов го имам забележано, па затоа никој не ме чепка :pos::pos::pos::pos:.

Нема врска тоа ова е слободна земја сеуште.

a cekaj sega malce,ne mesaj babi zabi...kazav imase 'dobri hristijani' koi ja napravija tepackata a sluzbite ne reagiraa:toe:
А кои се тие добри христијани со автобус ги увезоа од Гостивар и Тетово,да беа толку добри немаше да дојде до тој апсурд,нели христијанството учи за братство и единство,љубов и тако даље,ебати верниците,тоа се све од редовите на вемеро.

Па јас сум против некои глупави владини закони и ја користам секоја прилика за да го искажам тоа. Па никој ме нема чепнато, ама се плашат луѓево од мене тоа и на форумов го имам забележано, па затоа никој не ме чепка :pos::pos::pos::pos:.

Нема врска тоа ова е слободна земја сеуште.
Ти така мислиш,ајде бе дечко биди силен искажија у јавност твојата несогласност со владата,излези пред влада да те видам.

А кои се тие добри христијани со автобус ги увезоа од Гостивар и Тетово,да беа толку добри немаше да дојде до тој апсурд,нели христијанството учи за братство и единство,љубов и тако даље,ебати верниците,тоа се све од редовите на вемеро.

koj kako go razbira sestro:toe:
ne znaci deka vmro ke pravi tepacki pred izbori,toa mi e smesno da znaes,tamu nemase vernici da znaes....

Абе мани ја така и кажале од штаб да вика.

Тогаш не ги разликувала парите мислела дека се 100 денари, а уствари било 1000.
Па ако милела дека се 1000 и фабрика ќе купела во тоа време, се разбира со помош на сдс.:vozbud:
:tapp::tapp::tapp:
Ниту сум влегла во штаб на СДСМ,ниту знам кај има,кажувам како било.Како и повеќето овде ти не си бил ни роден тогаш,па се припуцаваш цело време.

:tapp::tapp::tapp:
Ниту сум влегла во штаб на СДСМ,ниту знам кај има,кажувам како било.Како и повеќето овде ти не си бил ни роден тогаш,па се припуцаваш цело време.

Ако ти мислиш дека се препуцаваш другите не мислат.

Инаку ти си една од ретките кои не им веруваат на своите очи, туку на тоа што ќе и го кажат од сдс.:tapp:

Да јас се родив на 15 септемви.... :vozbud:

Ти така мислиш,ајде бе дечко биди силен искажија у јавност твојата несогласност со владата,излези пред влада да те видам.
Не мора да ја искажувам својата несогласност излегувајќи пред влада, тоа го правам овде на форум затоа што знам дека некој ме чита. Потоа тоа го правам влијаејќи врз мојата околина со своето мислење.
И ова не е силен туку е храбар, и зар мислиш којзнае колкава храброст треба за да прошета човек пред влада и да го прочисти своето грло :icon_lol:.
И малку глупаво ми е за закон за алкохол да киснам пред влада и да се дерам, па решив да го игнорирам и прекршувам (како и секој нормален Македонец). А и ми кажа братучед ми за нас вмровците не важел тој закон :pos::pos::pos:.

Се глеа колку си интелегентен,
Јас убаво кажав што значеа тие 100 денари во тоа време и престани да се праиш паметен.

што значеа ма не ме смеј.... во тоа време демек за 100 денари се исплатело да дадеш..а сега не...

тоа што вие власите уште не сте укопчале...кумановки одамна го укопчаа...

100 денари паре ли су????? како беше вицот

:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom