Call of Duty: Modern Warfare 2

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Незнам зошто, ама кога ќе отидам на сингл плеер ми вика Completed 50%, а ја имам свртено и нема веќе мисии.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Незнам зошто, ама кога ќе отидам на сингл плеер ми вика Completed 50%, а ја имам свртено и нема веќе мисии.
Најверојатно зашто истото треба да го поминеш и во Special Ops, со некој пријател преку Xbox Live. :)

Инаку, што е со мисииве, таман ќе почне забавата и ќе се загрееш, оп, крај на мисијата...Дај не зезајте, јесда е филмски вака, ама ја сакам да играм, не да глеам филм.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Да известам .. :))

Играва ми се симиња со 1 мегабајт у секунда и ке биде готова за 4 саата :vozbud::vozbud::vozbud:

(за 13 мин - 539 MB спуштено:vozbud::vozbud::vozbud:)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Да известам .. :))

Играва ми се симиња со 1 мегабајт у секунда и ке биде готова за 4 саата :vozbud::vozbud::vozbud:

(за 13 мин - 539 MB спуштено:vozbud::vozbud::vozbud:)
Браво, али следен пат радувај се по роднини, навистина не не интересира ова и се уништува темата.

Или бар пиши го како офтопик ова во некој онтопик пост, на пример пишуваш импресии за играта и додатно го пишуваш ова.
Вака нема смисла. :)

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Конечно ја завршив цела игра, за 4 саати и 50 мин.

Разочарувачка приказна на моменти, и глупав крај со "I know a place". :smir:

11 ГБ за 4 саата играње, сеа со играта неможам ништо да правам, освен да ја бришам.

:helou:

Член од
6 мај 2008
Мислења
320
Поени од реакции
9
Ќе почекам да излезе некој rip па ќе ја симнам. Инаку CoD 2 и 4 беа закон, 5ката ја изиграв ради реда, ќе видиме оваа како ќе се покаже. Една од малкуте FPS игри што можам да ги поднесам (CoD и Brothers in Arms HH се единствените понови FPS што ги играм, не дека сум фан на WW2 игри него така се погоди само тие да бидат добри) ако ми ја усерат оваа ќе останам на само 1 FPS :(

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Добра мисијава со снегов, али кратка :nenene:

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Јас прееска малку ја заиграв и добар впечаток ми остави. Само некако многу брзо се одиваат дејствијата и мисиите. Музиката додека играш најмногу ми се допадна, а графиката исто така е солидна. Ај заминав јас да играм.:salut:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Добра мисијава со снегов, али кратка :nenene:
Абе ѕверска е мисијата, али има два недостатоци.
Прво, се базира ептен на скрипти, па така на пример кога застана џипот и Soap прво рече: You're spotted!, јас ги запукав и убив. После 3 секунди ми вика: No, my bad, they were just checking the body.
Боже сачуј :D

Плус, неверојатно е кратка ебате, коа ќе ми текне на снежните мисии на Splinter Cell и DMC 4, ми се плаче колку е ебано кратка...
Се плашам да ја играм играва еи, пошто ја чекав пола година, а сега за пола ден ќе ја свртам...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе ѕверска е мисијата, али има два недостатоци.
Прво, се базира ептен на скрипти, па така на пример кога застана џипот и Soap прво рече: You're spotted!, јас ги запукав и убив. После 3 секунди ми вика: No, my bad, they were just checking the body.
Боже сачуј :D

Плус, неверојатно е кратка ебате, коа ќе ми текне на снежните мисии на Splinter Cell и DMC 4, ми се плаче колку е ебано кратка...
Се плашам да ја играм играва еи, пошто ја чекав пола година, а сега за пола ден ќе ја свртам...

Ја изиграв еден саат и изгасив, утре уште еден. Не се исплати одма да ја изиграш :) Ми текнува што ми кажувале, некој чувал пари цел месец да купи некоја игра и ја свртел за 4 саати, после незнаел што да прави...

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Овие денови се очекува Multiplayer fix од TeknoGods...
Така да веројатно за 2-3 дена ке ја има и на Гарена...

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Лелеее изиграв две мисии и веќе ме фаќа криза. Си мислам утре дали да идам на факс или не од што е толку добра. Ако продолжат мисиите како на почетоков што се ќе биде невероватно.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Ја уште ја чекам да се инсталира, очекувам да биде добра играва.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Овие денови се очекува Multiplayer fix од TeknoGods...
Така да веројатно за 2-3 дена ке ја има и на Гарена...
Ја имаш платено оргинал играва за мултиплеер на гарена или..?Не сваќам..:uvo:

На оваа страна се збори на гарена FPS форумот дека ќе искочат некои фајлови за кракнување на мултиплеерот и дека ќе може да се игра без да се купи оргиналот
Garena FPS forum- http://fps.garena.com/forum/forumdisplay.php?fid=137
Треад во кој има дискусија за мулти плеер > http://fps.garena.com/forum/viewthread.php?tid=607883&extra=page=1
Толку можев сеа за сеа,иначе има некои мембери на форумот кои сакаат да направат Guide за 2-3 дена како да работи мултиплеерот на гарена.поз:helou:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Деновиве се очекува да искочи LAN fix-от од TeknoGods. Веќе има еден крак кој ви дозволува да го отворите онлајн менито, но не наоѓа никакви сервери.
g.JPG
Можно е да се креира сервер од твоја страна, али ти да влегуваш во други неможе(сега за сега). Затоа деновиве TeknoGods ке се прослават и со LAN fix, па ќе можеме да ја играме лан. Само да напоменам, треба да уклучите ПРВО Steam, па Garena. Во „Settings“ ќе го лоцирате кракот(оној кој дава да идете до онлајн мени, iw4mpcrk), и преку него ке ја стартувате играва(преку Garena, се разбира, "Start Game").
a.JPG

НАПОМЕНА: Кракот НЕ СМЕЕ да замени ништо од иконите и фајловите во MW2 директориумот, иначе цела игра ќе отиде у пи*чку мат*ер. Кракот се „вика“ iw4mpcrk, и ќе го ставите во директориумот кај што е инсталирана играта.
За ЛАН-ов не треба никаква оригинална игра, да му одговорам на прашањето на pHiLLiPcHo.

Кракот ќе го upload-ирам на рапидшер, линкови преку репутација :pos: Се шалам ... Пратете ми пп, оние што го сакаат кракот.

--> Сите што ја избришаа играва, гадно се заебаа:bip:

Kajgana Shop

На врв Bottom