Call of Duty: Modern Warfare 2

?

..........

Гостин
Излезе ? :vozbud:

Сега уште да барам некој комшија без лимит да ми ја симне,дека мојве 25гига ако ги рокнам тек сега ке имам Dial Up до крај на месец...

... ке читам импресии ако е ептен јака (а не се сомневам во тоа) ке ја симнам :)
ќе ја играш на low :helou:

Член од
22 јули 2009
Мислења
93
Поени од реакции
1
Гледајте што се случува на замунда:vozbud:

6 seeder(s), 2129 leecher(s) = 2135 peer(s)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Го спуштам торентот од zamunda, тоа шо е SKIDROW, и ми се download-ира со 50-60KB (WTF!?) и после една минута ми пишува "Disk Problem" и се стопира.
Знае некој шо е проблемов????

Инаку спуштам од LimeWire...

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
И STEAM верзијата работи, испробано од максовизија, а еве сега и јас ја инсталирам. :smir:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
ќе ја играш на low :helou:
Незнам дали се свативме , не праев муабет за Перформансите туку за Лимитот од Т-хоме :) ,,,, не е битно ,се надам дека ке може да се прават приватни сервери и да праиме кајгана лига или клан :)

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Незнам дали се свативме , не праев муабет за Перформансите туку за Лимитот од Т-хоме :) ,,,, не е битно ,се надам дека ке може да се прават приватни сервери и да праиме кајгана лига или клан :)

Тоа нема да биде можно. :nesum:

?

..........

Гостин
аха.....:pos:

my mistake....:helou:

Abe mnogu e ova 11 giga .....се косам требало да ја стиснат малку.......

ке ми се симиња до сабајле:kesa:

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
За ова саат време што ја играв, само ќе кажам дека играта е ТОП, според мене.

Графиката е одлична, за гејмплејот да не збориме. :vozbud::vozbud::vozbud:

Друго ништо нема да кажам, останува само да ја испробате и да видите. :vozbud:

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Сеуште не сум ја пробал играта..Според вашите коментари, е интересна..
Но читајте ова:
http://fps.garena.com/forum/redirect.php?tid=606621&goto=lastpost
Нема врска што е на гарена, masiif бил и судија на esl, така да некој поискусен коментира...

Според масиф, нема да има дедикејтед сервери (сервери на кланови, еспорт лиги, нема веќе собирања на сервери (како што цс играчи одат на кгн сервери пример) )
Модови
(промод, зомби, пам, кастом мапи итн..)
ист мултиплеер како на конзоли (Steam + iw.net)
Веројатно нема да ја има играва на гарена
Лаг во игри:
- Играчи од различни региони (Европа, америка)
- Хостови со спора конекција
- Хостови со спор компјутер
- Веројатно без начин за лаг лимит

http://www.petitiononline.com/dedis4mw

Потпишете петиција да има Dedicated Server-и...

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Сеуште не сум ја пробал играта..Според вашите коментари, е интересна..
Но читајте ова:
http://fps.garena.com/forum/redirect.php?tid=606621&goto=lastpost
Нема врска што е на гарена, masiif бил и судија на esl, така да некој поискусен коментира...

Според масиф, нема да има дедикејтед сервери (сервери на кланови, еспорт лиги, нема веќе собирања на сервери (како што цс играчи одат на кгн сервери пример) )
Модови
(промод, зомби, пам, кастом мапи итн..)
ист мултиплеер како на конзоли (Steam + iw.net)
Веројатно нема да ја има играва на гарена
Лаг во игри:
- Играчи од различни региони (Европа, америка)
- Хостови со спора конекција
- Хостови со спор компјутер
- Веројатно без начин за лаг лимит

http://www.petitiononline.com/dedis4mw

Потпишете петиција да има Dedicated Server-и...
Тапа :nesum:Петиција потпишав сеа ке ширам на гарена:helou:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
... wow.

И покрај заебанциите околу MP очекував барем SP да биде супер, на ниво на CoD 4.. no such luck. Излезе дека четворката е дупло подолга (на Hardened ги играв и двете) и (барем) исто толку подобра. Одамна немам видено толку неповрзана/несредена приказна. Сите мисии се run & gun (или: трчај и пукај), баш како да се направени за деца од по 12 години со ADD. Многу експлозии, многу куршуми, малку размислување и приказна. Таман доаѓаш до некој полу-интересен дел, мислиш дека сега почнува главниот дел од играта, кога.. credits. All flash, no substance.. какво разочарување..

Уште не ми е јасно на што потрошиле две години и толку пари.. сигурно не на приказната, ниту на моделирање (3/4 од објектите/моделите им се истите од CoD 4).. веројатно на маркетинг/hype и на смислување начини како да ја уништат PC верзијата :)

( и да, криво ми е што потрошив 5 саати на играва наместо да спијам =/ )

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
... wow.

И покрај заебанциите околу MP очекував барем SP да биде супер, на ниво на CoD 4.. no such luck. Излезе дека четворката е дупло подолга (на Hardened ги играв и двете) и (барем) исто толку подобра. Одамна немам видено толку неповрзана/несредена приказна.

MW 2 = All flash, no substance. Какво разочарување..

Аман бе. Modern Warfare 1 ја свртев на нормална тежина за 7 часа. Оваа 11 гига е голема, а велите дека била пократка од првиот дел. Ај ќе ја пробам за околу половина час па ќе кажам мое мислење.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Аман бе. Modern Warfare 1 ја свртев на нормална тежина за 7 часа. Оваа 11 гига е голема, а велите дека била пократка од првиот дел. Ај ќе ја пробам за околу половина час па ќе кажам мое мислење.
Еве, да не излезе дека убедувам некого, ама *сите* што ја играле кажуваат дека е многу пократка од претходните четворката. Ќе видиш и сам набрзо..

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
... wow.

И покрај заебанциите околу MP очекував барем SP да биде супер, на ниво на CoD 4.. no such luck. Излезе дека четворката е дупло подолга (на Hardened ги играв и двете) и (барем) исто толку подобра. Одамна немам видено толку неповрзана/несредена приказна. Сите мисии се run & gun (или: трчај и пукај), баш како да се направени за деца од по 12 години со ADD. Многу експлозии, многу куршуми, малку размислување и приказна. Таман доаѓаш до некој полу-интересен дел, мислиш дека сега почнува главниот дел од играта, кога.. credits. All flash, no substance.. какво разочарување..

Уште не ми е јасно на што потрошиле две години и толку пари.. сигурно не на приказната, ниту на моделирање (3/4 од објектите/моделите им се истите од CoD 4).. веројатно на маркетинг/hype и на смислување начини како да ја уништат PC верзијата :)

( и да, криво ми е што потрошив 5 саати на играва наместо да спијам =/ )
Ај што разочарува Сингл-плеерот,го усраа и мулти плеерот скратија многу работи во него,и згора на све тоа да давам 60 евра за да го играм?Нема шанси:nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom