Живиот предавник на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата smart ass
  • Време на започнување Време на започнување
eh..sepak ne e ni e toa najgolemiot problem...tie idioti se POLITICKI MRTVI, nasiot vistinski problem se ZIVITE, AKTIVNI..IDIOTI...tie ke ni go rasplacat mamiceto....:)
многу мајчиња ќе бидат расплачени,ама плачот ќе да ќе е на сите страни о бесмиљахи,бесљими ,рах-ал-мани .....мој Конкрит
млогу мајки ќе заплачат по активните

Само доискажи се по кои приоритети.

Зачувување на Југославија приоритет број 1, зачувување на Македонија во рамките на новата Југославија под Српско раководство приоритет број 2, противење на прогласување независност и (не)барање признание во ООН како последица на претходниве 2 приоритети е приоритет број 3 на Глигоров.

И тие прикаски како не ќе сме имале ништо да не бил Ќиро за друг да ги користиш бидејќи говната колку и да се тешки, секогаш испливуваат на површина.

А нам поради таа Ќирова политика цела река пролив ни плива пред нос.

Приоритетиве ти немаат врска и се тотално тресење ама те разбирам брату, 93година кога Македонија е примена во ООН ти си имал 7 или 8 години, си играл џамлии а и гаќите вероватно уште ти биле кафеави затоа ми е разбирливо дека уште у тоа време и си се разбирал у фекалија. Зарем ти си тој што треба да не убеди што било приоритет тогаш у тоа време?

51 % od etnicka MKD spored mapata na cupovski crtana vo Rusija .
51% da ne se slucajno akcii na nekoja kompanija,pa toj procent da im dava nekakvo pravo na odlucuvannje?.Vo takov li oblik funkcionira spec.vojna protiv mkd

Приоритетиве ти немаат врска и се тотално тресење ама те разбирам брату, 93година кога Македонија е примена во ООН ти си имал 7 или 8 години, си играл џамлии а и гаќите вероватно уште ти биле кафеави затоа ми е разбирливо дека уште у тоа време и си се разбирал у фекалија. Зарем ти си тој што треба да не убеди што било приоритет тогаш у тоа време?
:toe:
Тој дел и би му го простил.
Немал нити како да види и осети какво време беше тогаш,
ниту пак некој паметен конзилиере да го научи битни работи за разграничување у животот,меѓу кои што...
интересот е примарен. :wink:
Јас не би ни да го учам,со оглед на тоа што застапуваме дијаметрално различни ставови.
Али никако не може да му го простам ниту на него,ниту на една плеада други такви како него гревот што го прават со оцрнувањето на човекот кој што де факто ја створи Македонија и успешно ја преброди во така турбулентни времиња (кои што траеја години и години) на балканот.
Како и елементарното непознавање на политиката,меѓувпрочем.

Strelec
Jas malce poveke bev postar od Bratot vo toa vreme ..
faktite ne bea podrugi od ona sto go nackrta Bratot .
Kolku vreme se cekase za podnesuvanje na baranje na zaclenuvanje vo OON i zosto se cekase?
Toa prasanje ima odgovor ,zarem ne?

Али никако не може да му го простам ниту на него,ниту на една плеада други такви како него гревот што го прават со оцрнувањето на човекот кој што де факто ја створи Македонија и успешно ја преброди во така турбулентни времиња (кои што траеја години и години) на балканот.
Како и елементарното непознавање на политиката,меѓувпрочем.
Разарач
да пишуваше ..де факто го створи FYROM ..чоек и да се согласеше со тебе

Strelec
Jas malce poveke bev postar od Bratot vo toa vreme ..
faktite ne bea podrugi od ona sto go nackrta Bratot .
Kolku vreme se cekase za podnesuvanje na baranje na zaclenuvanje vo OON i zosto se cekase?
Колку време се чекаше ?

Има.
Ти можеш батка...
да тражиш што сакаш.
Буквално све,не е забрането.
Али за да добиеш...
е тоа е више друга прича.
Мора да стекнеш услови за тоа.
Ако не... ќе го изедеш католичкиот и никој многу-многу нема да се засекира за тебе.
:wink:

Дајте го целото интервју за да видиме кој што ветил и кој немало да прави проблеми, според изјавата на Киро Глигоров!

Баткин
Едноокиот ниту бараше ниту гукна нешто за побарување ..
Зарем не знаел дека и од кај една најобична курва нема да ништо да се добие ако не и се побара?
Тој можеби незнаел,ама според репликата ти,не сум сигурен колку некои други се запознаети со принципот на барање

Има.
Ти можеш батка...
да тражиш што сакаш.
Буквално све,не е забрането.
Али за да добиеш...
е тоа е више друга прича.
Би било фино кога и ова би го урамиле на ѕид тоа овците на Гвујо...
пошто не го разбираат бе батка...
И ај што на нив им се смеат...
(тој дел баш-баш и не ме засега)
него го јадеме католичкиот сите заедно.

Можеш ли да замислиш колку смешно изгледа кога на некој од големите играчи Гвујо ќе му објасни дека има проблем у историјата,ко за пример?
Па тој три дена после се ваља од смеење и вика:
Вчера ми дојде една непрокопсана будала од 200/200 км држава и 2 милиона поданици и ми кажа дека светската историја не е у реду и дека сите учебници треба да се сменат!
What a fuck??? :tapp:

Не иде тоа така бе... батки. :back:

п.с. Дур комшиите... не се ваљаат од смеење.
Они... мерат. :)
Туѓа нива што одувек сакале да биде дел од нивниот посед.

Баткин
Едноокиот ниту бараше ниту гукна нешто за побарување ..
Зарем не знаел дека и од кај една најобична курва нема да ништо да се добие ако не и се побара?
Тој можеби незнаел,ама според репликата ти,не сум сигурен колку некои други се запознаети со принципот на барање
Ти поставив прашање пред некој пост:
Зошто мислиш дека се чекало за поднесување на апликација за членство во ООН, и кога таа е поднесена ?

пиши минимум 120 дена,чекање директива из Београда ,шта да буде у меѓувремену
Кога е поднесена апликацијата ?

незнаеш па прашуваш или што е со прашањево
не те разбирам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom