- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Фрчко кај цела кампања, кај цел живот укажува на тоа дека е уличар и сељак, ама сега ептен се докажа
Да де да,единствено само тоа го знаеш,Фрчко да не му извршил атентат,па нели ни Кирче не ви чинеше,не фрлајте со свој камен по глава,деца,одлучете веќе еднаш што сакате во животот,сите ви чинеа и Киро и Љубе и кој не,Гвујото ваш почна да сере,и сите по него.Абе како златно време на Министерството за внатрешни работи кога бил Фрчковски.
Ај чекај да ѕирнам што се случило.
Опа атентат на Киро Глигоров.
Злато во песокот од АМИ8 а ?
А хорхе извини молим те,кажи нешто,просветли ме.Фрчко кај цела кампања, кај цел живот укажува на тоа дека е уличар и сељак, ама сега ептен се докажа
тоа "просветлиме" го научи на форумовА хорхе извини молим те,кажи нешто,просветли ме.
Го чукнаа два- тројца по рамо и му рекоа дека е добар говорник, а тој си ги набаци рејбанките се качи на коњот и почна веќе да се замислува маршал.Фрчко кај цела кампања, кај цел живот укажува на тоа дека е уличар и сељак, ама сега ептен се докажа
Не избегнувај како Иванчо,одговори барем.тоа "просветлиме" го научи на форумов
така тебе ти пишувавме
бравос напредуваш
Сторено. Нека се вразуми, оти го престигнува SucideMessiah.:pos2:абе ај некој нека и даде едно црвенко на влаинкава и нека ја отера у курац од мене ,ќе му вратам кога ќе имам т'нкок сум моментално