Слаткарот од Хрватска

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
Бре бре бре...овој ретардиран криминалец, бил до гуша навлезен во шверцот од деведесетите, а први другари му се Далаверски и Доста Димовска.

Да беше друга личност, и за помалку ќе беше плукан од неговите „подджувачи“. Ама Љубе знае како својот криминал да го крие позади фалш патриотизам. Не е тоа заебанција.
Aj ushte malku za Bratovite "zlatni" vreminja. Za chiskite i brkanjeto VMRO-vci.
Ovaa e za onie koi pred deset godini bile mali i ne gi znaat ovie raboti.
ps. ima ushte novinarski zapisi.

Project1.jpg

Член од
29 март 2009
Мислења
97
Поени од реакции
9
Sakam javno da gi povikam site glasaci koi go dadoja glasot za Ljube Boskovski da izlezat vo vtoriot izboren krug i da go ponistat livceto!!! Da ne zaboravime kako Grujo gi ostavi na cedilo BRANITELITE!!!

Не така ,туку нема да излеземе на избори, па да види како е Грујо.
И нека си најде поарен кандидат.Да беше паметен да ко кандидираше Љубе во прв кругке победеше. 340 000 гласа за Иванов (оти беше партиска наредба,ако одеше сам немаше да добие ни 15 000 иљади) и 146 000 гласа од Љубе ке победеше во прв круг ниту да се пазари со Дуи ни ништо.А вака нека пропаднат изборите па после нека си најде поарен кандидат.Колку што имам информации БМРО-НП на републичко ниво има 45 000 гласа кои воедно се и кај Љубе, никој нема да гласа во втор круг.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Не така ,туку нема да излеземе на избори, па да види како е Грујо.
И нека си најде поарен кандидат.Да беше паметен да ко кандидираше Љубе во прв кругке победеше. 340 000 гласа за Иванов (оти беше партиска наредба,ако одеше сам немаше да добие ни 15 000 иљади) и 146 000 гласа од Љубе ке победеше во прв круг ниту да се пазари со Дуи ни ништо.А вака нека пропаднат изборите па после нека си најде поарен кандидат.Колку што имам информации БМРО-НП на републичко ниво има 45 000 гласа кои воедно се и кај Љубе, никој нема да гласа во втор круг.
Свесен си ти ако го кандидираше Лубе, Аљи ќе му избегаше. Требаше да се стрпи малце Лубе, прво нека се земи себеси, дојден од затвор не виден со жената и дечината одма со контрање, е не оди тоа така.

Фала богу дека е НП од кај Лубе, тој е послушник на ЉуБчо. Хах што се 45к. Ништо.

Член од
29 март 2009
Мислења
97
Поени од реакции
9
Свесен си ти ако го кандидираше Лубе, Аљи ќе му избегаше. Требаше да се стрпи малце Лубе, прво нека се земи себеси, дојден од затвор не виден со жената и дечината одма со контрање, е не оди тоа така.

Фала богу дека е НП од кај Лубе, тој е послушник на ЉуБчо. Хах што се 45к. Ништо.
Епа ако се ништо како ке соберите 750 000 ????
340 000 + 210 000 = 550 000
Уште 200 000 од каде ???
На овие избори ако процент на излезеност беше 55% во тетово,гостивар и дебар беше 34%, што значи ако немале мотив да излезат за своите сега за Ѓоре нема ич да излезат.
Освен ако не полните кутии и да заебете се што било добро на изборите во прв круг.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Епа ако се ништо како ке соберите 750 000 ????
340 000 + 210 000 = 550 000
Уште 200 000 од каде ???
На овие избори ако процент на излезеност беше 55% во тетово,гостивар и дебар беше 34%, што значи ако немале мотив да излезат за своите сега за Ѓоре нема ич да излезат.
Освен ако не полните кутии и да заебете се што било добро на изборите во прв круг.
Не ме интересира дали ќе собере или не, А ќе собере не се секирајте способе е. Туку вие шо се палите со тој Лубе. Се правите Стари Вмровци а во последно се состанувате со сдс комуњарите, дава Лубе изјави за подршка, и сега ќе кажувате тука Комуњари Груевски ова она. Ма дај свестесе бре.

Kajgana Shop

На врв Bottom