- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Да бе, во право си. Глетката во Берово,Штип,Пробиштип која будала ја мерит со онаја во Охрид. Незнам стварно. Зш да платиш 80 денари за кока кола покрај езеро ко мојш да ја платиш 70 денари покрај едно ебано мало фонтанче. Истиот филинг,исто е све.
Колку за информација, Охрид моментално опстојуват воглавном само од туризам. Фабрика јок. Те интересираше, па да ти кажам еве.
Секако дека треба да се искористува туризамот, ама не треба вие на секој пост да кажувате како само тоа ви е единствен начин да заработите. Поради тоа ми беше моабетот во другите градови. Ако тоа вас ви е единствен начин да заработите, они немаат ни таков. И кога ќе се формираат цените треба да се земат во обзир и цените во странство зашто таа глетка ти што ја кажуваш е многу поубава на море за исти или слични цени. Иначе напротив немам јас лошо мислење за сите Охриѓани,таман работа. Имам многу добри другари Охриѓани кои го делат истото мислење со мене. И кога се формираат новите цени во лето, барем нека си стојат и на фискална тие.