Турбо мастики:)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.617
Дали ви текнува на овие мастики:)Во Прилеп кога бев мал,имаше турбоманија:)Колку што се сеќавам вкусот му беше на праска.Внатре имаше сликчина со количина,и најтешко пајџаше Црната Месечина:),емто само во црвените паковања пајџаше:pos2: Мајката,има негде сега вакви??
Че оставам линкови,оти не ми оди баш добро со сликиве,ако сака некој нека потсреди:)

П.С Ако најди некој сликче од Црната Месечина,нека клава пот хитно:)

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Јас ја имав :D:D:D и стварно незнам што се деси со неа. Значи многу ја сакав колата :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Имам џвакано вакви бе, по 2 денари беа:)
Пред некоја недела купив од оние Mint, зелено пакување, обично внатре со слика од некоја глумица или пејач.Абе се чудам како сме ги џвакале, права пластика:)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.617
Јас ја имав :D:D:D и стварно незнам што се деси со неа. Значи многу ја сакав колата :)
А бе шо ти е, дупликат ми беше и 10 ми даваја за незе,ама ја не ја давав,најголем манга бев дека дупликат ми е :)
Додуша после ми ја сутнаја на купчина:( :pos2:

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
А бе шо ти е, дупликат ми беше и 10 ми даваја за незе,ама ја не ја давав,најголем манга бев дека дупликат ми е :)
најлегендарна сликичка беше тоа :) еххх времиња :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ќути тоа, најпродавани беа на времето, кој бум беа мастикиве... секој собираше сликички и на тапка се играше... :pos:

Таков идеш у продавница купуеш по 4-5 мастики, ги буташ у уста, и после побитното доаѓа, глеаш која кола ти се паднала, да не ти се паднала некоја шо ја немаш... :pos:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.617
Ќути тоа, најпродавани беа на времето, кој бум беа мастикиве... секој собираше сликички и на тапка се играше... :pos:

Таков идеш у продавница купуеш по 4-5 мастики, ги буташ у уста, и после побитното доаѓа, глеаш која кола ти се паднала, да не ти се паднала некоја шо ја немаш... :pos:
А бе праевме и со мастиките бизниси,...3 мастики едно сликче:)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ц, ц на купчина:)
Сега ко ќе се сетам така праевме со сликички од Европско, Светско...Кој комар паѓал в маало:)

MaryJane

It's alive!
Член од
11 јуни 2008
Мислења
369
Поени од реакции
33
Дали ви текнува на овие мастики:)Во Прилеп кога бев мал,имаше турбоманија:)Колку што се сеќавам вкусот му беше на праска.Внатре имаше сликчина со количина,и најтешко пајџаше Црната Месечина:),емто само во црвените паковања пајџаше:pos2: Мајката,има негде сега вакви??
Че оставам линкови,оти не ми оди баш добро со сликиве,ако сака некој нека потсреди:)

ај ебати чоеко кај ти истекна кај ти запусти :vozbud:

главна шема беа мастикиве,нема шо,а та црната месечина никако не ми падна :nerv: :vozbud:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
леееееееее чунга лунга , базука ТУРБОООООООООО .... па и не беше толку ретка црната месечина сите копиљаци у маало по два три пати ја имавме .

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.617
ај ебати чоеко кај ти истекна кај ти запусти :vozbud:

главна шема беа мастикиве,нема шо,а та црната месечина никако не ми падна :nerv: :vozbud:
Ми се приџвакаја:)Пијав густи сок,и ми притекна на нив,носталгија ме фати:)

MaryJane

It's alive!
Член од
11 јуни 2008
Мислења
369
Поени од реакции
33
Ми се приџвакаја:)Пијав густи сок,и ми притекна на нив,носталгија ме фати:)
ахаххахаа,абе брат да не беше пак ти на клецање вечерва,шо се потсети на ова? :vozbud:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Кај ги најде овие мастики,ме врати сега многу години наназад,некаде во 1991 година кога татко ми донесе цела ќеса со вакви мастики,море што циркуси имаши со овие мастики!

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Зашто само на мене не ми текнува на мастикиве? Озбилно не ги памтам.:pos2:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ахахахаха.. кај нас по 1 денар ги даваа.. по цели кутии џвакавме ко мали.

Kajgana Shop

На врв Bottom