Комбинации за втор круг

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување

Во кој случај би гласале за Селмани?

• Иванов vs Селмани

Гласови: 36 46,2%
  • Љубе vs Селмани

Гласови: 1 1,3%
  • Фрчко vs Селмани

Гласови: 41 52,6%

• Вкупно гласачи
    78
  • Гласањето е завршено на .
C

cige

Гостин
Во кој случај од овие 3 во вториот изборен круг би гласале за Селмани?

Единствено би гласал за Селмани ако се најде со Фрчко во втор круг. Сметам дека Фрчко е многу поопасен за Македонија.

Во никој случај нема да гласам за Селмани.
Селмани нема да влезе во вториот круг.....целата фама околу него е вештачки створена од медиумите и тоа ќе се види на изборите.

Селмани нема да влезе во вториот круг.....целата фама околу него е вештачки створена од медиумите и тоа ќе се види на изборите.

Во право си, но ова е хипотетичка ситуација.

Во ниеден случај. Постави и таква можност.:toe:

Anketava ti e trula, zosto selmani vo site mozni kombinacii
edinstevo bi glasal za selmani ako se najde so ivanov vo vtoriot krug

Во право си, но ова е хипотетичка ситуација.
Хипотетичка ситуација...
Иванов vs Селмани....гласам за Иванов
Љубе vs Селмани....гласам за Љубе
Фрчко vs Селмани....го правам ливчето неважечко

Анкетава ти е безсмислена, како прво нема шанси Селмани да влезе во втор круг. и како второ, за да добие Селмани му требаат најмалце 100.000 македонски гласови што нема шанси да ги добие.

Anketava ti e trula, zosto selmani vo site mozni kombinacii
edinstevo bi glasal za selmani ako se najde so ivanov vo vtoriot krug
Па ме интересираше кој од вие 3 не можете да го замислите како македонски председател, по цена дури да гласате за Албанец.

Tocno.

Анкетава ти е безсмислена, како прво нема шанси Селмани да влезе во втор круг. и како второ, за да добие Селмани му требаат најмалце 100.000 македонски гласови што нема шанси да ги добие.
Анкетава е во смисла, АКО влезе.

Упс, грешка гласав. :tapp:

Во првиот случај, за Иванов.

Во вториот, или ќе го правам ливчето неважачко или ќе гласам за Селмани. За Љубе, не фала. Пцуј ме, ама не сакам некој кој бил гонет за криминал (макар и да бил невин) да биде претседател. Едноставно, дава лош збор за државата.

Во третиот случај, за Селмани. Треба да сфатиме дека не сме веќе 15ти век кога се зборувало за гордост, за патриотизам, за не ти знам што. И во тој случај мислам дека подобар избор би бил Селмани, макар ако тоа значи и повеќе албанци во администрацијата.

Упс, грешка гласав. :tapp:

Во првиот случај, за Иванов.

Во вториот, или ќе го правам ливчето неважачко или ќе гласам за Селмани. За Љубе, не фала. Пцуј ме, ама не сакам некој кој бил гонет за криминал (макар и да бил невин) да биде претседател. Едноставно, дава лош збор за државата.

Во третиот случај, за Селмани. Треба да сфатиме дека не сме веќе 15ти век кога се зборувало за гордост, за патриотизам, за не ти знам што. И во тој случај мислам дека подобар избор би бил Селмани, макар ако тоа значи и повеќе албанци во администрацијата.
Па беше осудуван затоа што си ја бранеше државата.
Го судеа тие што ги пратија Албанците да не нападнат, а не као демек штитат човекови права бла бла.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom