И ако има линк од стриминго ако може.Вис има стриминг на интернет..ама ќе мора да се сочекате до Петок...Интел ..се сомневам дека може да се гледа подалку од Злеово
Skokaa i za lubco, skokaati za Gvujo kako mladi majmuni, ama uste malku ke trae ova, posle i nego ke go baraat kaj otide, dali Bugarija dali Albanija so 8 miljardi evraPishuvam tuka od prosta prichina shto obozhavam da raznebituvam Bugarofilki kako Boneva.Smeshni se kako Turska La Costa.
Wait a minute...ти мене ме нарече попален? Човеку меѓу мене и тебе за попаленост има разлика во светлосни години. Во твоја корист. Ах да, да не заборавам. Како што знам минатиот митинг на ВМРО беше без снег или дожд, ама ете, толку сум попален што ни тогаш не бев. Ги симпатизирам ВМРО само поради работите кои СДС(М) ги направи, ништо повеќе.ај и ти попален вмровецу иди у штабот, не дремај на интернет... или не ви се погоди времето?
Ќе видаме, тава горе беше мое мислења. иначе 3а шпионираанто се 3аебаваах.Разлика максимум 1000 гласа. По мене.
Ама вие во СДС мислите дека лесно ќе минете како 2005...а од тогаш многу нешта се променија.
Шпионирањето и вадењето муабети не се моја работа, ти реков. Секако дека до после ќе излегувам и ќе видам што и како има по градот...и искрено ич кур не ме боли, јас не се замарам за разлика од тебе. Мене ми е сеедно.
А сигурно ќе препознам некое активстче од СДС како гледа отстрана кој дошол а кој не...
Чим акаш по митинзи, по штабови и сл. повеќе си од подржувачЌе видаме, тава горе беше мое мислења. иначе 3а шпионираанто се 3аебаваах.
И јас не се 3амарам многу, бидејќи барем 3а сега немам никаква корист од тоа, али го поддржувам 3аев.
Ох бре викаш да не се замараш а секој пост ти е ' мале колку ги сакам сдс ' , no commentЌе видаме, тава горе беше мое мислења. иначе 3а шпионираанто се 3аебаваах.
И јас не се 3амарам многу, бидејќи барем 3а сега немам никаква корист од тоа, али го поддржувам 3аев.
Pochnavte da se sramite shto istoto ne go kazhuvate za dpBne?Ох бре викаш да не се замараш а секој пост ти е ' мале колку ги сакам сдс ' , no comment
На митинг си одам само во Струмица кога има, по други градови не одам, а во штабот одам еднаш годишно...Чим акаш по митинзи, по штабови и сл. повеќе си од подржувач
Мале колку ги сакам СДСМ свршувам дури на тава имеОх бре викаш да не се замараш а секој пост ти е ' мале колку ги сакам сдс ' , no comment
Јас знам сигурно за ВИС у 9 саато. :smir:Ќе има ли денеска дуел?
Кој, как, што?Јас знам сигурно за ВИС у 9 саато. :smir: