Дуел помеѓу Зоран Заев и Силвана Бонева

• Креатор на темата Креатор на темата Betty Booop
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе не ми се јасни, ај ра3јасни ми ги. Само не3нам шо толко сераш 3а 3аев кога од друга општина си. И ок нека е 3а вас криминалец. Ае сеа дркајте на него:drk:
Брат кога се вработени мнозинството од судии во МК? Во времето на СДС. И одговори ми како може судството да е Вмровско, ако судиите се од СДС. И шо е важно од која општина сум, кога знам дека крадел и градел дивоградби.

Дуело продолжува утре на ТВ ВИС пак у 9 саато:smir:

Точно дека Заев имат околу 1000 вработени шо ти е најмалко 2000 гласа ама после ТВ дуело и тие шо не го сакат ке гласат за него оти ја здроби на Бонева, само колко се нервираше шо неможеше да го надговоре.

Точно дека Заев имат околу 1000 вработени шо ти е најмалко 2000 гласа ама после ТВ дуело и тие шо не го сакат ке гласат за него оти ја здроби на Бонева, само колко се нервираше шо неможеше да го надговоре.
А тие вработените мора ли да гласат за него?

А тие вработените мора ли да гласат за него?

Мора ми ами како, ако не гласат ем ке ги отпуште или ак се пријавени за придонесе ке им ги скрате ...тоа е тоа на тај начин се работе насекаде низ свето па и затоа не му замерам на Зочето оти кој и да е така ке работе а за Струмица далеко е пред Бонева, само колко га изграде не сте свесни тиа шо не сте биле у европска Струмица од Зочето

Мора ми ами како, ако не гласат ем ке ги отпуште или ак се пријавени за придонесе ке им ги скрате ...тоа е тоа на тај начин се работе насекаде низ свето па и затоа не му замерам на Зочето оти кој и да е така ке работе а за Струмица далеко е пред Бонева, само колко га изграде не сте свесни тиа шо не сте биле у европска Струмица од Зочето
Тоа го има само во Македонија. За жал.
Ај пак правете идоли од луѓето.

Да га изгради треба.Тва повеќе личе на ИСКРАДЕ:vozbud::vozbud:

Тва болдираното ме загрижува,шо ли сака да каже авторо,оти ние живееме у модерна и демократска Струмица?! :nenene:

Да га изгради треба.Тва повеќе личе на ИСКРАДЕ:vozbud::vozbud:
Е как да не само заинат говореш, Зочето ак не га изгради Струмица незнам кој гаа изградил шо да не тиа од ВМРО то шо беа порано градоначалници.

Тва болдираното ме загрижува,шо ли сака да каже авторо,оти ние живееме у модерна и демократска Струмица?! :nenene:
Ама така е јас да се кандитирам за нешто и да имам вработени како Заев ак не ме гласат ...аут одма.

Е как да не само заинат говореш, Зочето ак не га изгради Струмица незнам кој гаа изградил шо да не тиа од ВМРО то шо беа порано градоначалници.

Васил Грчев за него е махер:baeh:

Ама така е јас да се кандитирам за нешто и да имам вработени како Заев ак не ме гласат ...аут одма.
Твојта знааш ли как иде,ако некој газда е педер и сите вработени ако не му го опашат или испушат он ќе ги отпуште! :nesvest:

Треба да те гласат не заради заканите, него заради тебе.

Васил Грчев за него е махер:baeh:
Грчев дојде 1996 после убедливата победа над Костадин Манолев, кандидат на СДСМ, и дотогашен Претседател на општината. Во прв круг!
Грчев работеше, и многу од она што е денес Струмица е негово дело. Најзначаен е паркот.
Како илустрација, уличното осветлување скоро и да го немаше во таа 1996...
Киро Јанев во 2000 против Кирил Партенов...хмммм...кај Бурчо кружниот ток и мостот на Леблебиџиска. Друго арно нема што да се каже за него...
Толку за ВМРО-вските градоначалници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom