Тај вашио да не е ојдел негде на митинг.Силвана е у СтрумицаНема ништо оште, да му се невиде... Да не е 3абегала и она как колегата и Ѓоле
Дали е во ТВ ИНТЕЛ,што си има веза ако е у Струмица ?Тај вашио да не е ојдел негде на митинг.Силвана е у Струмица
Дали е во ТВ ИНТЕЛ,што си има веза ако е у Струмица ?
Па и 3аев е во Струмица, а ништо чудно овие нашите да имат проблем со директниот пренос... :nesvest:Тај вашио да не е ојдел негде на митинг.Силвана е у Струмица
Ако не нека одат утре у Македонска телевизија.и Интел и Вис си ебале мајката:pos2::pos2:Па и 3аев е во Струмица, а ништо чудно овие нашите да имат проблем со директниот пренос... :nesvest:
Ајде ќе видиме кој ќе излезе победник од дуело.Ајде почна.
Бтв МТВ не е ништо подобра од Интел и Вис
Абе и го покажа изводот дека Струмица не должи ни денар,заќути..Збореше за тоа владата дала пари,за тоа,за тоа...Госпоѓо Бонева покажете документ,право нема...Утре ќе покажала:pos2::pos2::pos2:Како што гледам и слушам, само фатете ја колку лаже? Кај тие исушени Палми? Силвана да ги ставеше немаше ли да им се исушат бе ? Ох бе ...
А Заев не се замаре со неа, а таа па упорна мисле нешто ке направи.
ХАХХАХАХА, Заев: Што ви смета толку убавината на Струмица како и го кажува ко мало дете да е ..
Браво Заев !!
ОХ бе .... колку треба да си глуп да садиш палми во Струмица, а за убавината на Струмица ај мало морген кај виде ти убавина па сите слики на форумов од Струмица само ја прикажуват како едно големко селце.Како што гледам и слушам, само фатете ја колку лаже? Кај тие исушени Палми? Силвана да ги ставеше немаше ли да им се исушат бе ? Ох бе ...
А Заев не се замаре со неа, а таа па упорна мисле нешто ке направи.
ХАХХАХАХА, Заев: Што ви смета толку убавината на Струмица како и го кажува ко мало дете да е ..
Браво Заев !!