eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
и Miki Tosevski додадете го на листата

едит: и ако може некој карта да ми даде да ја збришам за Индонезија

и Miki Tosevski додадете го на листата​

едит: и ако може некој карта да ми даде да ја збришам за Индонезија​
пиши таму во коментари да го аднат.
И кај си? Зависи колку тикети ќе ти требаат.Ако си од некоја земја што е во војна со Индонезија ќе ти требаат минимум 2.

пиши таму во коментари да го аднат.
И кај си? Зависи колку тикети ќе ти требаат.Ако си од некоја земја што е во војна со Индонезија ќе ти требаат минимум 2.

vo juzna srbija sum

:nenene:не бе јас сум Apostolovski, Miki ми е другар од школо, он живее во Индонезија
Praten ti e tiket.
Ти го гледам велнесот,иди одма само еднаш бори се !!!!!! денеска и иди во болница.

Praten ti e tiket.
Ти го гледам велнесот,иди одма само еднаш бори се !!!!!! денеска и иди во болница.

фала:smir:, само сеа треба да дадам отказ од работно место за да се преселам?!
и да се борам откако ќе бидам во Индонезија??

фала:smir:, само сеа треба да дадам отказ од работно место за да се преселам?!
и да се борам откако ќе бидам во Индонезија??
да, индонезија-јава...имаш q5 болница ке ти даде 50 велнес.

Абе пишувајте во коментарите на весникот за да ве аднат
еве ви линк,таму има сега за сега 101 македонец пишете коментари на весникот за да ве стават на листата.

http://www.erepublik.com/en/article/-1-931154/1/20

дури утре ќе можам да прекинам со работа
Подобро остани во Србија и искористи го тикетот за да се преселиш во некоја регија со q5 хоспитал.Србите имаат добра економија,не ти треба Индонезија,а ти треба велнес,секое селење зема велнес,а ти си на граница за да можеш да се бориш.

Не ве сфаќам.. само што им дадовте на тацна на потенцијалните непријатели листа со сите Македонци во играта.. браво :)

Ај сега до секој ник напишете и колку пари има и какви му се плановите за во иднина, за да не мора ич да се мачат шпионите :)

Не за џабе ги имам засечено во корен сите слични претходни иницијативи.. ако веќе сакате да направите листа со активни Македонци во eRepublik, избришете го натписот во весникот и отворете тема на eRepMacedonia, а не тука и на eRepublik...

нема врска, Србија и Хрватска не се мирисаат во играта па ниту некој се крие нит на форуми, нит по чатови или слично.

какви шпиуни и глупости ние држава уште немаме прво и прво.
сега ќе не видат кои сме и ќе не нападнат да не освојат хахаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom