eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
вечерва Србија (без сојузници) ја нападна Славонија, Хрватска(11 сојузници)
тие што сте во таа српската војска, "приватната", барем ако веќе војувате, барем тргнете од аватарот знамето на македонија ако го имате ставено или национални обележја, па кога ќе заврши борбата вратете го...
пошто и Хрвати се потпишуваат на нашите петиции па во чест на тоа..

Јас да беше Индонезија вклучена во биткава од почит кон потписите немаше да војувам на таа битка...

Јас сум кандидат за претседател на Индонезија. :)

брат, а наместо кандидирање кое нема шанси да те изберат, да коалициравме со некоја од партиите индонезијски и за возврат нивните конгресмени бар да ги одобруваат барањата за државјанство сега кога немаме веќе конгресмен па мољакаат по конгресмениве туѓи....

ние 37 гласови за нивниот кандидат за претседател на Индонезија, тие на нас одобрување на сите барања за Индонезиско државјанство :wink::)

брат, а наместо кандидирање кое нема шанси да те изберат, да коалициравме со некоја од партиите индонезијски и за возврат нивните конгресмени бар да ги одобруваат барањата за државјанство сега кога немаме веќе конгресмен па мољакаат по конгресмениве туѓи....

ние 37 гласови за нивниот кандидат за претседател на Индонезија, тие на нас одобрување на сите барања за Индонезиско државјанство :wink::)

Мене ме избраа главните од партијата. Како претседателов наш ке си молчам јас за ова. Тие нека изберат. Иако е тешко да добиеме како што викаш ти. Секако и ова е невозможно но сепак...

вечерва Србија (без сојузници) ја нападна Славонија, Хрватска(11 сојузници)
тие што сте во таа српската војска, "приватната", барем ако веќе војувате, барем тргнете од аватарот знамето на македонија ако го имате ставено или национални обележја, па кога ќе заврши борбата вратете го...
пошто и Хрвати се потпишуваат на нашите петиции па во чест на тоа..

Јас да беше Индонезија вклучена во биткава од почит кон потписите немаше да војувам на таа битка...

37 гласа за државјанства?....уфф...тешка одлука...колку државјанства ни требаат/ќе ни требаат? дали се исплати...мада кога неаме боље идеја зашто да не...бројте ме и мене, известувајте за кој треба да се гласа :)

37 гласа за државјанства?....уфф...тешка одлука...колку државјанства ни требаат/ќе ни требаат? дали се исплати...мада кога неаме боље идеја зашто да не...бројте ме и мене, известувајте за кој треба да се гласа :)

37 + тие што не се членови на ниедна партија.
па, може да се проба, можеме да испратиме писма до претседателите на неколкуте најјаки партии, ние и онака ништо не губиме секако кандидат на индо-македонската сам не може да победи, па да видиме што (и дали) ќе вратат.
37+ гласови може многу да одлучат ако е тесна битката:tv:

+ нашите веќе нема да "молат" за државјанство на некој ако му треба ради поголема плата или нешто...
после со таа партија може да се коалицира како што беше коалицијата со таа комунистичката. Само тогаш нека не бидат 3 кандидати како минатиот пат и еден конгресмен сигурно добиваме, сите ќе го гласаме, ќе има 50 гласови може и повеќе.

Мене ме избраа главните од партијата. Како претседателов наш ке си молчам јас за ова. Тие нека изберат. Иако е тешко да добиеме како што викаш ти. Секако и ова е невозможно но сепак...
Сепак цела индонезиска популација отиде во Америка оти ја завземаа Калифорниа.Туку дај кажите каков текст да напишам за државјанство да побарам?Не сум во писателска форма денеска.

Генерал од денеска, третиот во Македонија како што знам :)

uste 6 dena rabotenje i ke go zemam 4-iot HAARD WORKER MEDAL

Еј дали некој има добиено оружје од WE? Јас добив само карта за да се преселам, а оружје не...Најверојатно се чека некој организиран напад...

Здраво Отворив Добра компанија во Индонезија - Јава !
Компанијата е за Тикети - Авионски =)
Кој е на оваа професија или сака да биде нека ми пише на еРепублик или нека се зачлени ! ако нема место само нека ми пише јас ке му даам!
Има добра плата и регионот е добар а и многу добро ми иде пред 2 саати стаив 16 тикети растур напраив ми се продадоа 13 и сеа имам 140 ИДР со тоа што купив Рав Материјали Поздрав !

http://www.erepublik.com/en/company/mat-airlines-191825

дајте некој да се борам сакам :):smir: ќе ми падне велнесот

има некој што се разбира во економијава на еРеп??? 1 голд беше 29 идр, сега е речиси 34... има ли шанси да се спушти повторно??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom