eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој знае ова да го среди, да стави македонско знаме да изгледа интересно за аватар, знамето може да биде и странично направете повеќе варијанти ако знае некој или пак на другото што ми е на аватар на ерепублик.

filemacedo.jpg

Барам Работници за тука!

Ако има некој да работи слободно нека дојде кај мене во фирма добра фирма супер плата =)

3 Места ---- Скил 1 ---- Плата 4 УАХ
2 Места ---- Скил 5 ---- Плата 15 УАХ
2 Места ---- Скил 3 ---- Плата 7 УАХ
2 Места ---- Скил 4 ---- Плата 10 УАХ

:back:

Ако има некој Лукинг фор Воркер сум!

Пак исто, како прво Q1 компаниите за суровини никогаш неможат да ти донесат профит исто така кој би ти работел со 5 скил за 15 UAH кога на маркетот даваат 26 :)

окејј ке стаам 25 -_-

Немора баш сега 25 они даваат толки бидејки имаат јаки компании (Q4 пример) и ти секако ќе одиш во загуба со толкава цена зошто он продава он продава Q4 ти Q1 ама барем стави нека биде 20 али ти кажав само ќе се изгориш додека немаш барем 60+ злато не почнувај компанија, и еве клик тука пресметај на калкулаторов колку ќе имаш заработка јас се кладам дека ќе ти покаже минус пола злато на ден најмалку.

сеа се пресметав

3 Места ---- Скил 1 ---- Плата 4 УАХ
2 Места ---- Скил 3 ---- Плата 7 УАХ
2 Места ---- Скил 4 ---- Плата 10 УАХ

Велнес +80

Ќе ме нема 10 дена, одам на одмор, малце ќе ми се застои акаунтот ама ќе се вратиме во форма. :)

Ќе ме нема 10 дена, одам на одмор, малце ќе ми се застои акаунтот ама ќе се вратиме во форма. :)

еден мој совет...дај му пасс и акаунтот на твој добар другар,и на лист напиши му што да прави...само Work и Train.... 2мин работа дневно е тоа...

еден мој совет...дај му пасс и акаунтот на твој добар другар,и на лист напиши му што да прави...само Work и Train.... 2мин работа дневно е тоа...
Ќе го дадев, ама во моментов никој немам тука. :) А за некој друг што има ерепублик не го давам, да не ги лапнат и двата. Може ќе најдам некој, може не.

Ќе го дадев, ама во моментов никој немам тука. :) А за некој друг што има ерепублик не го давам, да не ги лапнат и двата. Може ќе најдам некој, може не.

Прашај некој од форумов што ти е secure а нема играно ерепублик само train/work доста е да прави.

aj neka mi kaze nekoj kade da se preselam

Momentalno sum vo Turcija work land 5.6,strength 7.04...no mnogu mala plata ima ovde...

Kako e vo Indonezija??

aj neka mi kaze nekoj kade da se preselam
Momentalno sum vo Turcija work land 5.6,strength 7.04...no mnogu mala plata ima ovde...
Kako e vo Indonezija??

Во Унгарија со овој скил ќе зимаш нешто повеќе од еден злато на ден а скоро исто е и во Индонезија така да бирај каде ќе сакаш да одиш.

Во Унгарија со овој скил ќе зимаш нешто повеќе од еден злато на ден а скоро исто е и во Индонезија така да бирај каде ќе сакаш да одиш.

Јас имам 5.16 land skill, и пак добивам 15.6 IDR дневно. Ако знаеш некоја фирма што нуди толкава плата за 5+ land skill, извести ме. :)))

Јас имам 5.16 land skill, и пак добивам 15.6 IDR дневно. Ако знаеш некоја фирма што нуди толкава плата за 5+ land skill, извести ме. :)))

Јас кога бев таму зимав 18-19 зависи до газдата на почеток али подобро е да му побараш ти на повеќето им ги зголемуваат така а јас тогаш само што качив 5-ти левел land skill ама секогаш работев со 95+ сила, исто така еве компанијава дава 16.23 IDR а сигурно кога ќе влезеш ако побараш ќе оди платата за два повеќе и тоа е веќе сигурно пола злато и повеќе на ден, јас во Турција зимам 22 try нема ни 1/6 злато ама оти сум кандидиран за конгрес после тоа летам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom