eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Индонезија преку Јапонија ке има пристап до Хаваи а преку Хаваи можат да ја нападнат Калифонија, Американците денес купија q5 defence за Калифонија а Унгарија ја освои Шкотска за да може да ја нападне Канада а преку нејзе и USA.
Британија ја предадe Шкотска за една q5 болница !!!
Русија во исто време ке нападне преку Аљаска!
Првата светска војна во eRepublik ке биде за неколку дена :vozbud:

Преку Јапонија ке имаат пристап до Хаваи а преку Хаваи можат да ја нападнат Калифонија, Американците денес купија q5 defence за Калифонија а Унгарија ја освои Шкотска за да може да ја нападне Канада а преку нејзе и USA.

хухуух....да..изгледа ке има виртуелна прва светска војна...значи и Имдонезија ке биде вмешана??или да бегам у америка ако има битки секој ден...

хухуух....да..изгледа ке има виртуелна прва светска војна...значи и Имдонезија ке биде вмешана??или да бегам у америка ако има битки секој ден...

PEACE VS FORTIS и EDEN (но пред се главната цел е да се уништи Америка) Без Америка PEACE ке завладеат со светот :salut:

Преку Јапонија ке имаат пристап до Хаваи а преку Хаваи можат да ја нападнат Калифонија, Американците денес купија q5 defence за Калифонија а Унгарија ја освои Шкотска за да може да ја нападне Канада а преку нејзе и USA.

PEACE VS FORTIS и EDEN (но пред се главната цел е да се уништи Америка) Без Америка Peace ке завладеат со светот :salut:

абе кажи ми дали Индонезија ке учествова у светската војна...не ги знам сојузите...

ee jas ke ja propustam vtorata svetska vojna...slednite 9-10 dena ke odam vo odmor taka da ke se vidime koga ke se vratam slednata nedela:helou:

Индонезија преку Јапонија ке има пристап до Хаваи а преку Хаваи можат да ја нападнат Калифонија, Американците денес купија q5 defence за Калифонија а Унгарија ја освои Шкотска за да може да ја нападне Канада а преку нејзе и USA.

Мислам дека ова ќе биде трета светска војна!
Првата била кога за прв-пат беа судредни силите на Атлантис и Пис со нападот на Романија над Унгарија, втората мислам дека беше при Уништувањето на Романската Империја и третата сеа!
Не ме фаќајте за јазик со информацииве, прочитав негде ама незнам дали е точно и незнам од каде прочитав!:uvo:

Мислам дека ова ќе биде трета светска војна!
Првата била кога за прв-пат беа судредни силите на Атлантис и Пис со нападот на Романија над Унгарија, втората мислам дека беше при Уништувањето на Романската Империја и третата сеа!
Не ме фаќајте за јазик со информацииве, прочитав негде ама незнам дали е точно и незнам од каде прочитав!:uvo:

Во секој случај ке биде најголема до сеа :vozbud:

Не ќе да е Права ни пак Втора светска војна
Прва и Втора светска војна

Ама дефинитивно ќе е најмасовна до сега на ерепублик:vozbud:

како се праи голд на играва ? :)
и како се зима оружје ?

како се праи голд на играва ? :)
и како се зима оружје ?

Ако работиш 30 дена секој ден добиваш 5 злато.
Ако поканиш пријател и качи 6-ти левел зимаш 5 злато.
Ако кренеш 5 левели во strenght добиваш 5 злато.
Ако станеш конгресмен зимаш 5 злато но тие пари се даваат во организации на државата.
Што работиш и кога ќе собереш одредена сума на пари можеш да ги претвориш во злато.

А за оружје оди Marketplace -> Weapons и земи си колку сакаш инаку купувај само Q1 оружје оти е најефтино а нема голема разлика во штетата што ја прави, и едно оружје важи само за едно војна т.е еднаш да кликнеш фајт.

bg-errmaintenance.png

Пак овие дупат....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom