eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
моеш бе.......ко ќе идеш тамо кај битката шо е,ќе се бориш за тие Defenders шо се,значи шо ја бранат територијата:helou:

Неможе да ја брани он мора да е во областа Крит за да може да биде вклучен во војната, инаку што е работава сите Лазократи се борат од страната на грците да не знае некој зошто така ?

Ццц абе шо е работава многу хрвати се потпишаа на петицијава за Македонија! Изглеа се вари некоја балканска алијанса!

Ај кажете колку е во Турција плата за Manufacturing lvl 2 ??? Дали се исплати да доаѓам ???

Лазократите се борат против Турците-OMFG.
Бурак збореше нешто дека ке има акција вечерва,зарем е можно до вчера ги спасуваа регионите во Турција сеа се борат против нив.
Сеа ке побарам оружје од нив и ке се борам ПРОТИВ грците !!

Еве добив одговор зошто се бореле, наводно грешките кои ги правеле во економијата и стварно премногу ги има, платите се ептен мали, производите се поефтини ама па ќар нема за компаниите.
Because we have stupid Turkish players in Turkey. We are against them. We fight against them until they leave Turkey us!...
Greetings...

Еве добив одговор зошто се бореле, наводно грешките кои ги правеле во економијата и стварно премногу ги има, платите се ептен мали, производите се поефтини ама па ќар нема за компаниите.

Сеа кажаа на мсн,се бориле против владата:toe:

Ајсшутер ај пак оружје да ми пратиш?? И кажи дали е истата цена

Ајсшутер ај пак оружје да ми пратиш?? И кажи дали е истата цена

Се крена малку цената на маркетот сега 7 за еден злато, инаку моментално немам (само 2 имам) кога ќе работат другиве тогаш ако сакаш за 1-2 саати највеќе.

Се крена малку цената на маркетот сега 7 за еден злато, инаку моментално немам (само 2 имам) кога ќе работат другиве тогаш ако сакаш за 1-2 саати највеќе.

океј ондак 7 оружја,коа ќе дојдат прати ми ја ќе ти платам

Кој ја има Macedonian Food Во Турција ај нека каже за да му работам само за 1 food дневно нека ме прими во компанијата Stamkov Ilija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom