eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Zaso be ja nema Makedonija kako edrzava... :nesvest:. Ne igram ja so dr. drzava :(

Абе ако сака некој да се зачленува на играта нека пише прво на темата и да даде e-mail адреса за да го поканеме. Така ем се собираме повеќе и знаеме кој игра ем +5 злато од ништо :)

Едит: Смерт ако можеш првиот пост да го едитираш и да напишеш за сите што планираат да се зачленуваат да пратат e-mail или на темата или на некој што ја веќе игра играта. Тоа злато што така ќе се собере многу ќе помогне за стартување на еМакедонија.

Еве Addictus ако планира да се зачленува одново нека пише e-mail да го поканиме

Како што пишува во објаснувањето на титулата Society Builder, треба да да се зачленат 10 луѓе од твоите покани и да стигнат до шести левел, па тогаш да добиеш 5 злато... a колку што знам, ова е нешто ново додадено на eRepublik...

Би требало да примам некој email?Не добив ништо...

Мене ми стигна маилот по 7 саати, на некои за 30 минути, а сум слушнал некој и со денови чекал... Почекај и ке ти стигне.

Не требало

http://www.erepublik.com/en/forum/topic/96175/add-new-country-macedonia/1

otvorena tema za dodavanje na eMakedonija site so sakaat da bide dodadena neka pisat samo "signed", i nemora da se makedonci za da glasaat da bide dodadena Makedonija.

Ај да видиме дали ке се избориме со Грчиштава :).

братче не си требало да отвараш темава, пошто еднаш имаше тема еМакедонија.....беше најчитана и најкоментирана, и неколку души кркаа бан поради карање....и од грчка и од македонска страна.....

а вака сеа со планот....хм..нема да постојат гејчињава.....:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom