eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај некој нека ми прати 1 велнес да можам да се борам.
picture.php

Имам 3.7 ланд скилл колку пари да му барам на газдата во индонезија.
Моментално земам 6ИДР q1 компанија.

Кога ќе имате, донирајте тука пари ова е за идното формирање на Македонија.
Креираторите се Boyan и Nikolce.
http://www.erepublik.com/en/organization/1445714

Значи тука идат парите за еМакедонија, епа ајде луѓе донирајте!
Има некоја заокружена цифра со која би било добро да се започне?
До сега има собрано 21 злато и многу други пари од различни држави, сега само треба тие пари да се сменат во злато :)

5 голд одмене сега има во организацијата.

Ето мене тука. :smir:
Во Србија сум појма неам која покраина бев. :)

Ето мене тука. :smir:
Во Србија сум појма неам која покраина бев. :)
Грешка у старт. :)
Во Србија не можеш да качуеш толку брзо левели како во Романија на пример, нема војни, ај ако има некој пари нека ти прати карта, па кога ќе качиш 4-ти левел пресели си се.

поканив 2 другари и сигурен сум дека се регистрираа преку тој линк јас бев кај нив,сеа се 6ти левел а на мене не ми стигна голд:tapp:

Грешка у старт. :)
Во Србија не можеш да качуеш толку брзо левели како во Романија на пример, нема војни, ај ако има некој пари нека ти прати карта, па кога ќе качиш 4-ти левел пресели си се.
Aпел до сите со поголем левел и повеќе пари.
Пратете му на слабакот Dragje една карта да фати магла од Србија. :)

Абе луѓе што се деси???

Си бев у Индонезија, и си работев, и требаше да чекам до вчера за да можам да се префрлам у друг регион.....ок како и да е......отидов на излет, и се му кажав на брат ми како да работи и како да тренира у војска.....и сеа се палам, се наоѓам у Бразил, Оу успут, имав 4 злато, сеа иам 9.....не знам како и зашо...:vozbud:

Абе луѓе што се деси???

Си бев у Индонезија, и си работев, и требаше да чекам до вчера за да можам да се префрлам у друг регион.....ок како и да е......отидов на излет, и се му кажав на брат ми како да работи и како да тренира у војска.....и сеа се палам, се наоѓам у Бразил, Оу успут, имав 4 злато, сеа иам 9.....не знам како и зашо...:vozbud:
Имаш 9 злато заради тоа што си качил 12-ти левел. :) Или 10-ти не знам на кој левел се добиваше 5 злато.
А за тоа што си во Бразил брат ти те преселил. :)

jas donirav nesto za eMacedonia!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom