eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И пример сега ме интересира што е следно важно за што треба да берам пари, да купвам оружје? или нешто друго прво треба да берам:

треба и ние да побараме некако,само преку форумот на ирепаблик нема шанси пошо грцине одма серат.
А овердрајв имаше некој предлог/решение,рече да се стрпиме за два три дена. Што бидна со тоа??

П.Овердрајв ќе се врати накај 15-ти мај (на апсолвентска е ако не се лажам), така да ќе се стрпиме до тогаш. Само вие работете, тренирајте, војувајте, фаќајте искуство и собирајте пари. И најбитното, не трошете пари, освен за храна и ако треба гифтови и билети да се помогне на некого.
За све друго, вклучувајќи го и прашањето за еМакедонија, ќе дискутираме за 2-3 недели.

И пример сега ме интересира што е следно важно за што треба да берам пари, да купвам оружје? или нешто друго прво треба да берам:

Можеш само куќа да си земеш иако и тоа не е многу исплатливо пример ако си во Романија си немаш мака со wellness и не ти е баш потребна куќата а за оружје и тоа не ти треба само прави поголема оштета (damage) при борбите изгледа и повеќе ескпириенс.
Најдобро чувај го златото ќе ни треба за формирање на државата за фабрики и сл.

газдата на фирмата ми кажа ако немам велнес над 90 летам од работа

Е мене еднаш ми пратија една порака на романски (најверојатно од фирмата) ама бидејќи не ја разбирав не се ни помачив да ја протумачам и да видам што пишува. :)
Ај од сега ќе внимавам на велнесот. :)
:helou:

Mene me otpustija rabotev za 17 RON a welnesot mi bese sekogas nad 90...
ama sea pak najdov rabota za 16 RON....

И мене ми стигна истата порака и ме избркаа. Најдов друга работа и ми ја пратија поракава:
Hello ArAmbAsA and welcome!
There is something you have to know about eRepublic. For all the companies it doesn't worth to keep workers whose wellness is at a low level. The higher is your wellness, the better is your productivity and also your fight level. So... I would like to ask that tomorrow, before coming to work do the following steps:
- Go to war and fight just ONCE! (even without any weapon)
- Right after go to the hospital and get healed.
- After come to work...
- And only after go to training.
And for the future, don't fight more what you can heal at the hospital. The objectif is to keep yourself around a wellness of 90-100.
Hoping in a very enjoyable cooperation for both of us,
Metal Industry
The Steel Dragon

Инаку имав 44 wellness

Сега сум 6-ти левел (36/40 xp points)

Код:
[URL="http://www.erepublik.com/en/list/alliance/44/1"]Greece signed an alliance with Romania[/URL]

Толку од поддршката од страна на романските играчи, претпоставувам.

Николче ми кажа дека ке прави форум со домејн утре .com ке биде.
и кажа дека е регистриран на кајгана па ако сака нека даде свое мислење за еМакедонија што и како ке биде понатаму

Jas sum Nikolce za koj sto makedonche zboruva :)....Mislev deka sum imal akaunt na Kajgana, ali go zaginav, ili mi e izbrishan, ili sum zgreshil, ama nema veze.

Sega prvin, nie site trebime da se organazirame, site zaedno da sme. I posle od ke ojme naprad za da rabotime za eMakedonija.

Oficialnata stranica za eMakedonija ke bide eRepMacedonia.com ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom