eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се приклучив нов сум на играта и сега како да се вработам негде ?

Платон би требало да ти дава совети на почетокот... Сеедно. За да се вработиш, клик на Market, па Job market. Вработи се. :)

Се приклучив нов сум на играта и сега како да се вработам негде ?
Добре дојде во играта.

Ќе идеш Market, па Job Market, ќе гледаш работата да е Q1 (со една ѕвездичката за да ти зема само 1 велнес кога ќе работиш) и ќе одредиш скил да биде 0-0.99, затоа што почетник си и 0 ти се скиловите.

Платон би требало да ти дава совети на почетокот... Сеедно. За да се вработиш, клик на Market, па Job market. Вработи се. :)

Добре дојде во играта.

Ќе идеш Market, па Job Market, ќе гледаш работата да е Q1 (со една ѕвездичката за да ти зема само 1 велнес кога ќе работиш) и ќе одредиш скил да биде 0-0.99, затоа што почетник си и 0 ти се скиловите.

Фала многу се снајдов.:)

Кренав 15ти левел и јас. Само некако со работата ме заебава, на секое по неколку дена и ме бркаат, а во последните фирми кај што бев, не беше нагласено ни колку минимум велнес ни ништо...

Кренав 15ти левел и јас. Само некако со работата ме заебава, на секое по неколку дена и ме бркаат, а во последните фирми кај што бев, не беше нагласено ни колку минимум велнес ни ништо...

Повеќето фирми за минимум одредуваат 80 wellness, а некои 90. Јас гледам цело време над 90 да имам.

Повеќето фирми за минимум одредуваат 80 wellness, а некои 90. Јас гледам цело време над 90 да имам.

i mojata bara 90 wellness i plus e Q2.. ali dobro e menagerot sekoj den mi ja zgolemuva platata.. so skil 3.35 zimam 15 RON

Па во Podolia не е ни тешко да имаш нон-стоп 100 wellness, работиш, тренираш се намалува, потоа се бориш неколку пати и се лечиш во болница и пак ти стига до 100-ка, ни храна ти треба ни ништо. :wink:

Па во Podolia не е ни тешко да имаш нон-стоп 100 wellness, работиш, тренираш се намалува, потоа се бориш неколку пати и се лечиш во болница и пак ти стига до 100-ка, ни храна ти треба ни ништо. :wink:

Точно, не треба храна, ама сепак јадете барем Q1 храна зашто тоа е +1 exp секој ден.

Точно, не треба храна, ама сепак јадете барем Q1 храна зашто тоа е +1 exp секој ден.
E видиш, ова не знаев.
Ја па мислев само со работење и тренирање се дига xp.
А со што друго освен овие и храна се дига?

E видиш, ова не знаев.
Ја па мислев само со работење и тренирање се дига xp.
А со што друго освен овие и храна се дига?

http://wiki.erepublik.com/index.php/Experience_points

Ќе видиш таму кај EP received за што све се добива и колку се добива.

Кој е администратор на форумот еМакедонија? Нека ми го активира членството.

Ти ебам глупите админи на eRepublik :tapp:

Ќе ја ставаат Северна Кореа во играта, а луѓето во Северна Кореа немаат интернет... :pos2::pos2:

Ќе добиеме и ние наскоро и како што гледам скоро сите се активни членови на играва секојдневно дигаат експириенс.

http://wiki.erepublik.com/index.php/Experience_points

Ќе видиш таму кај EP received за што све се добива и колку се добива.

Кој е администратор на форумот еМакедонија? Нека ми го активира членството.

Ти ебам глупите админи на eRepublik :tapp:

Ќе ја ставаат Северна Кореа во играта, а луѓето во Северна Кореа немаат интернет... :pos2::pos2:
Znaci koga ke fatam 16 level(sea uste malce) ke zemam uste 5 gold...Superrrrrr...
Inace i nie poleka se namnozivme vo igrava, mislam deka imame nad 20 dusi koi se nad 15 level...

Ќе добиеме и ние наскоро и како што гледам скоро сите се активни членови на играва секојдневно дигаат експириенс.

треба и ние да побараме некако,само преку форумот на ирепаблик нема шанси пошо грцине одма серат.
А овердрајв имаше некој предлог/решение,рече да се стрпиме за два три дена. Што бидна со тоа??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom