eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лееј аве како да се вработам ја се стаив у Ирска и незнам да се вработам ...
Помош плс!! (Екзизорз нуб)

горе у десен агол има еден старец и ти дава совети..треба да ти пишува Find a job кликни на тоа и побарај...ќе мора да земеш помалку платена работа пошо имаш нула скил поинт на почетокот

Абе ја праам тамо од 0-0.99 ама не искачаат никакви работни места QQ..:cry:
Едит: Се вработив ама сеа незнам како да јадам... си купив едно лепче и незнам како да го каснам и кога :)

Абе ја праам тамо од 0-0.99 ама не искачаат никакви работни места QQ..:cry:
Едит: Се вработив ама сеа незнам како да јадам... си купив едно лепче и незнам како да го каснам и кога :)

ne se sekiraj samo ke se kasne.. ne jades ti.. avtomatski si jade samiot.. sekoe sabajle mislam deka e u 9 casot :)

Зарем му поверувавте на ТонИнтер дека му дале 5 голд?

Зарем му поверувавте на ТонИнтер дека му дале 5 голд?

Друже, не те терам со сила да ми веруваш. Досега имам само двајца другари покането, од кои едниот стигна до петти level вчера-завчера, а за да ти даде пет злато од покана, треба поканетиот да стигне до шести левел.

Abe i jas dobiv na pocetokot 5 zlato, t.e. site dobivme sto se zaclenivme na pocetokot, inace mi falat uste 2 XP za da fatam level 14

Друже, не те терам со сила да ми веруваш. Досега имам само двајца другари покането, од кои едниот стигна до петти level вчера-завчера, а за да ти даде пет злато од покана, треба поканетиот да стигне до шести левел.
Друже на 6 левел ти дава 5 голд.

Вчера земав 15 левел и имам 24 голд чекам уште 2 другари да земат левел 6 сега се 5 така да рачунам 34 да имам:):)

Луѓе заглавив во Трансилванија јас. Нешто како може да дојдам со контакт до другите Македонци (весници ова она)?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom