eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уф уф уф уф уф.Напните го сеа 20 вилнес утре јас ќе го напнам неколку пари неам сеа.Како се спушти на толку низок вилнес?Во Q1 компанија работиш.

Само 10 wellness на ден можеш да бидеш напунет со поклони.

Уф уф уф уф уф.Напните го сеа 20 вилнес утре јас ќе го напнам неколку пари неам сеа.Како се спушти на толку низок вилнес?Во Q1 компанија работиш.

Џабе ке му даваш гифтој поарно нов акаунт да си отвори и готово.Иначе и јас фатив 15 лв

се повеќе македонци не има на ерепублик,тоа е добро:helou:

Може некој да ми прати карта за во Романија?
Или кај и да сте сите напикани..
Сакам и ја да се борам:vozbud:
Инаку уште 4 поенчиња за 5 левел да фатам.
И напуштив работа,ќе барам утре ако се преселам до тоаш.

Јас се иселив од USA во Подолија, Романија. Него во која партија да станам член????

Вчера и ја се преселив во Podolia, Romania и стварно е најдобро таму, нон-стоп има борби и секој ден можеш да си се лечиш во Q5 болница! :vozbud:

^^ Зачлени се во таа најголемата, ја сум таму, а гледам и повеќето се.

Може некој да ми прати карта за во Романија?
Или кај и да сте сите напикани..
Сакам и ја да се борам:vozbud:
Инаку уште 4 поенчиња за 5 левел да фатам.
И напуштив работа,ќе барам утре ако се преселам до тоаш.
Ајде јас ти пратив дојди во Романија,Подолиа.

Ајде и јас да се пофалам 15 левел сега има време и време до 16 500 xp треба:uvo:

Ја пред малце качив 13-ти левел, ама тука многу побрзо се качуваат заради борбите..

Како што рече Aksi, повеќето од нас се во областа Подолија во Романија.. апдејтирај си ја контакт-листата :)

oks brate ne sum znael sorry.. :)) sepak i ja sum nov u igrava samo 10 dena igram... i pls najdete me tamo i stavete me u frends (boboo6)... samo 50 imam sobereno do sega.. a ni treba min 150..:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom