eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Smert tuka sum :))

a btw tamo se utepav pisuvajki na forumot ama dzabe.. na kamen ke dokazes na grk nemozes ! ali jbg toa e :)) glupi se ne sme nie krivi :)

EDIT: gledam ste pisale za toj sto ja otvoril temata.. toj e amerikanec :)

Да ве прашам. Сакам да се регистрирам али предложете ми земја каде што не има најмногу од Македонија.

леле ке се тепам со грциве,ко на дрво да објаснуваш. зашо мора да се толку глупи?? Дајте спамирајте,пишувајте,борете се некако да им здосади таа иста приказна дека македонија е грчка и конечно да добиеме еМакедонија:smir:

Да ве прашам. Сакам да се регистрирам али предложете ми земја каде што не има најмногу од Македонија.
odi vo Russia vo oblasta Kaliningrad Region.. tamu ima najveke nasi :)

btw ne mi se bara sega.. ako znae nekoj da mi kaze Nikolce dali e rigistriran na forumot ? :)
Те лаже дојди си во Романија.

Те лаже дојди си во Романија.

ne go lazam.. prasa kade ima najvece makedonci i mu kazav.. btw Nikolce.. koj e minister u rusija gi sobira makedoncite tamo.. da pomagaat na rusija i da se razvijat sto pobrgu i posle koga ke dobieme teritorija ke dobieme i besplatni karti za vo makedonija.. a i sekako podrska od rusija..
pa posle grcite neka se slikaat :):baeh:

ne go lazam.. prasa kade ima najvece makedonci i mu kazav.. btw Nikolce.. koj e minister u rusija gi sobira makedoncite tamo.. da pomagaat na rusija i da se razvijat sto pobrgu i posle koga ke dobieme teritorija ke dobieme i besplatni karti za vo makedonija.. a i sekako podrska od rusija..
Јас колку што знам овие тука што се на форумот 80% се во Романија.

Кој е filipi на eRepublik?

Инаку да се пофалам, 15-ти левел сум.

Кој е filipi на eRepublik?

mislam deka e ovoj filipronaldo.. i ako e on.. brate zaebi so toa aleskandar makedonski... ostavete istorija.. taka nikogas nema da ni ja dadat makedonija !!!

btw jas sum 11.. i sobrav okolu 50 makedonci.. vie sto ste tuka a me nemate u prijateli najdete me tamo i dodajte me.. citizen name: boboo6

pozz i srecen praznik ! :)

Како што рече Aksi, повеќето од нас се во областа Подолија во Романија.. апдејтирај си ја контакт-листата :)

Аднете ме мене никот ми е FIKI во Америка сум, може ќе дојдам натаму. Може некој да ми каже како најбрзо да кренам wellnes??

Аднете ме мене никот ми е FIKI во Америка сум, може ќе дојдам натаму. Може некој да ми каже како најбрзо да кренам wellnes??

Ако се тепаш еднаш, па се лечиш во Q5 болница. Има таква во Подолија, а Романија секој ден е во војна. Инаку, ти треба минимум 40 wellness за да можеш да се тепаш. Ако имаш помалце, барај помош да те пуниме со поклони.

8 wellness??? Што си праел ти? Да ти кажам право, повише се исплати нов јузер да отвориш. 8ми левел ќе кренеш пак за неколку дена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom