eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дајте сите да се бориме сложно и да издејствуваме Македонија или Република Македонија:duel:

Е со ова се сложувам. Сите, сложно да се ставиме на форумот на eRepublik и да пишеме дека сакаме eRepublic of Macedonia. А не овака, ме оставивте сам да преговарам на форумот и очекувате да постигнам добар резултат... Каде бевте кога го бранев идентитетот на Македонците, за кои сите викаа дека се Бугари или Срби и дека зборуваме на западно Бугарски дијалект?

ај кој има весник нека напише
Support eMacedonia
и ке праќаме линкови на срби,хрвати,бугари и на другите држави за да не подржат

Е со ова се сложувам. Сите, сложно да се ставиме на форумот на eRepublik и да пишеме дека сакаме eRepublic of Macedonia. А не овака, ме оставивте сам да преговарам на форумот и очекувате да постигнам добар резултат... Каде бевте кога го бранев идентитетот на Македонците, за кои сите викаа дека се Бугари или Срби и дека зборуваме на западно Бугарски дијалект?

епа ајде да се договориме да напраиме заеднички тактика како да ги заебеме поштено=) почнете од тука па надаље

ај кој има весник нека напише
Support eMacedonia
и ке праќаме линкови на срби,хрвати,бугари и на другите држави за да не подржат

Добра е идејава со весникот. Петиција, што ја предложи некој друг, нема да помогне. Или некој нека напише статија, или па чекајте да се вратам од Хрватска па да напишам, па после да ја објавиме во сите наши весници.

Добра е идејава со весникот. Петиција, што ја предложи некој друг, нема да помогне. Или некој нека напише статија, или па чекајте да се вратам од Хрватска па да напишам, па после да ја објавиме во сите наши весници.

Јас мислам да почекаме уште малку, кога ќе се вратиш од Хрватска после може да почнеме поактивно да бараме Република, таман до тогаш ќе фатиме некој левел повеќе.

sve e bolje koa sme poslozhni..a ima nekoj svoja firma vo podolija??

еете така мајката.......:smir:
ај ако има некој доброволец нека почне да пишуе да не му оставаме се на него......ја врска везе неам од пишуење така да џабе би се мучел само би сте ми се смееле:vozbud:....ако има некој шо знае нека почне и прво нека го стави текстот тука за да го видиме сите.....аако не ќе чекаме да се вратиш од хрватска.......

п.с- убо да си поминеш тамо:vozbud:
позз

Не заебавај Smert кога требаше македонска православна црква што предложивте за организација да помогаме ти рече да не очекуваме твоја подршка а сега барате нешто незамисливо за нас и кога ќе се бира претседател жими се лични карти ќе барам да видам што националност е тој што ќе се кандидира :pos: и можевте да кажете ќе делувавне таму а не ќутите вие двајцата и ќе мењавате име иаме веќе еден Фрчко вистински нејкеме и вируелен да имаме :pos:

и можевте да кажете ќе делувавне таму а не ќутите вие двајцата

Кажав неколку страни наназад да одите на темата за eMacedonia на eRepublik. Инаку Грците продолжуваат со провокации на таа тема, така да најдобро е да ги игнорираме. Дури и мислам дека тој што ја отворил таа тема не е Македонец. Не знам зашто ја отворил уопште... најверојатно за да предизвика flame wars меѓу нас и Грците.

А овој Бобо врска неам кој е, не е Кајганџија. Почнав да контактирам со него, ќе му кажам да се зачлени тука за да има поголема координација меѓу играчите од Македонија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom