eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
во борба кој победува,тој што има +*** или -*** (*)-број
кога влезам во борба од едната страна на едните и покажува на пр +223,+114...
а на другите -123.......
и кој победува??

Тие шо пра дмг со - тие се напаѓачите и тие се бора да го зема тој регион кај шо се тепа а пак тие со зелено тие го брана регионо

Тие шо пра дмг со - тие се напаѓачите и тие се бора да го зема тој регион кај шо се тепа а пак тие со зелено тие го брана регионо
Најверојатно го знае тоа ама прашува на крај кој победува:)
Пример имаш -2200/8800 тоа не му е јасно кој победува јас мислам дека тие 8800 што имаат ќе победат.

Најверојатно го знае тоа ама прашува на крај кој победува:)
Пример имаш -2200/8800 тоа не му е јасно кој победува јас мислам дека тие 8800 што имаат ќе победат.

Еј абе дајте да ве аднам во пријатели нешто вкрај сум noob во играта :)

Се зачленив и ја,во Полска сум моментално.
Се вработив и мислев да напуштам одма и да се вработам на друго место,ама не идело така...
Утре ќе си поработам пак ако не

Се зачленив и ја,во Полска сум моментално.
Се вработив и мислев да напуштам одма и да се вработам на друго место,ама не идело така...
Утре ќе си поработам пак ако не

Качи 5-ти левел па ќе ти пратиме карта за во Романија ќе можеш да се бориш тука секогаш има борби инаку како ти е никот ?
@ Flix
И тебе како ти е има Flix и Flixi кој е твој ?

Качи 5-ти левел па ќе ти пратиме карта за во Романија ќе можеш да се бориш тука секогаш има борби инаку како ти е никот ?
Magdusia
Кај и да е,за недела дена ќе фатам 5 левел па ќе доам натака:)

Иако сум далеку од таму, мило ми е што Македонија заврши во рамките на Турција, место Грција.

@ Flix
И тебе како ти е има Flix и Flixi кој е твој ?

Flixi e mojot

Ако се собереме доволно луѓе може да се организираме да направиме takeover на Грција, па после со Турците да ја трампаме Тракија за Македонија и да ги шупчиме Грците малце. Више почнаа на живци да ми идат. Ѕирнете малце на eRepublik форумот во делот Society.

Ако се собереме доволно луѓе може да се организираме да направиме takeover на Грција, па после со Турците да ја трампаме Тракија за Македонија и да ги шупчиме Грците малце. Више почнаа на живци да ми идат. Ѕирнете малце на eRepublik форумот во делот Society.

Важи бе нема проблем :) еве јас додадов веќе неколку за пријатели.

Те аднав и гледам нигде не работиш, најди некоја фирма да собираш пари од почеток во послаба ќе мораш во Q1 (со една звездичка што е).
Ќе одиш на Market -> Human Resources и ќе бараш работа таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom