eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако стварно имаш нешто интересно што сакаш да напишеш, договори се со газдата на еден од двата наши весници да напишеш една пробна статија.. и така стојат празни :)

Ako nekoj saka vo skoj moment moze da napise statija za mojot vesnik.

Како што викате за 5 месеци до тогаш сите ќе имаме над 20 левел, сигурно ..

Види само колку XP треба до 20 левел над 2000 мислам дека беше.
Pa kako i da e, 5 meseci ne e mal period, moze nema tocno da bide 20 level ama sepak, izracunaj kolku zimas dnevno XP i ke vidis do kade ke stignes.

3 EXP на ден без борби.5x30=150 дена.150x3=450 EXP.Ама пошто се бориме сигурно би направиле над 600 exp.

3 EXP на ден без борби.5x30=150 дена.150x3=450 EXP.Ама пошто се бориме сигурно би направиле над 600 exp.

Ако претпоставиме дека секој ден има војна, тоа ти е плус 10 exp на ден за тие што имаат висок wellness. Значи вкупно би било 1950 exp.

Znaci ne bese teska matematika, a iskrajno i mnogu XP ke fatime za 5 meseci, a i plus ke imame golem Strength, sto znaci ke mozeme da si ja branime drzavata podobro, nego me interesirase nesto, ovie amerikancite imaa nesto da rabotis kako vojnik (iako kriteriumite za da mozes da apliciras im se malce golemi, i ne smees vo politika da vlezes) imaat site drzavi takvo nesto, ili samo ovie si napravile nekoja takva organizacija???????????/

Znaci ne bese teska matematika, a iskrajno i mnogu XP ke fatime za 5 meseci, a i plus ke imame golem Strength, sto znaci ke mozeme da si ja branime drzavata podobro, nego me interesirase nesto, ovie amerikancite imaa nesto da rabotis kako vojnik (iako kriteriumite za da mozes da apliciras im se malce golemi, i ne smees vo politika da vlezes) imaat site drzavi takvo nesto, ili samo ovie si napravile nekoja takva organizacija???????????/

Има такви “приватни војски“ да ги наречам има на форум појди побарај во Military и не формирани од некој држави туку формирани од луѓе.

ете ме и мене..уште не ја знам играва ама полека полека ке ја научам,осеќам интересно е..се стаив од србија ама глеам булгарине ја окупирале таа област..а за во војна да учествувам мора да имам експириенс така??

ете ме и мене..уште не ја знам играва ама полека полека ке ја научам,осеќам интересно е..се стаив од србија ама глеам булгарине ја окупирале таа област..а за во војна да учествувам мора да имам експириенс така??

треба да си 5 левел за да се бориш

Србија е моментално окупирано од Хрватска...
Кога ќе кренеш 5 левел ке можеш да се бориш и да стекнуваш повеке искуство што ќе ти помогне побрзо да креваш левели...
Иначе според мене најдобро би ти било да се префрлиш во Романија,регион Подолија бидејке ваму секој ден има борби и многу брзо се крева левел....

треба да си 5 левел за да се бориш

Србија е моментално окупирано од Хрватска...
Кога ќе кренеш 5 левел ке можеш да се бориш и да стекнуваш повеке искуство што ќе ти помогне побрзо да креваш левели...
Иначе според мене најдобро би ти било да се префрлиш во Романија,регион Подолија бидејке ваму секој ден има борби и многу брзо се крева левел....

фала за советите:duel:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom