eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе дај пратете ми билет за романија,банкнотирав:tapp:
сакам да качам левел во борби

Јас немам инаку ќе ти пратев имам само 2 (рон) а треба 17 (рон) за најефтината карта, инаку сеуште незнам како да ги сменам од турски пари во рони, мора ли дел од златово да трошам ?

Подобро да дојдеше во Романија како што кажаа таму мораш да бидеш 60 дена (ако ти прати карта министерот) , плус во Романија има секојдневно борби ќе креваш левели.

Ако убо си ми е и ваму :)

Јас немам инаку ќе ти пратев имам само 2 (рон) а треба 17 (рон) за најефтината карта, инаку сеуште незнам како да ги сменам од турски пари во рони, мора ли дел од златово да трошам ?

мислам дека прво треба од рон во злато,па потоа од злато во try(турски пари)

вчера гадно се заебав
му пратив на еден другар 23 турски пари а тој е во хрватска и парите не му стигнаа сигурно поради тоа што се турски а не куни и сеа ниту јас пари ниту тој:tapp:

Pretsedatel se izbira na sekoi 30 dena pa taka mozi da se dogovorime da se menuvame.
Prvo mozi da imame zdrebka pa potoa sekoj ke si dobie sansa, so mislite za predlogot?
Mislam deka prvo ke treba da ni bide pretsedatel toj so ke ima najgolem level eden do dva dena pred izborite.
Ova e eden interesen predlog koj mozi da se doraboti.

абе дај пратете ми билет за романија,банкнотирав:tapp:
сакам да качам левел во борби

Ako sakas mozm da ti dam karta so vrakanje?
Koga ke zarabotis ke mi vratis OK.
Kazi toceno ime.

Само пазете да не начекаме некој предавник да ни биде претседател :pos2:

кој има најголем левел од нас на форумот??
кој и да е мислам дека тој треба да биде прв претседател
ми се чини Смерт има најголем левел

да да стигна картата,сеа во кој регион на романија да одам и како да одам во болница после борба зошто се немам борено до сега

едит-имаш 28 претплатници

Kazete kolku pretplatnici imam na vesnikot?
Ne mozam sam da vidam.

Имаш 27 претплатници на весникот.

да да стигна картата,сеа во кој регион на романија да одам и како да одам во болница после борба зошто се немам борено до сега

Во подолија дојди имаш Q5 болница.

Ако гледаме по XP, Nikolce од RL Австралија (еРусија) треба да ни` биде претседател.. колку од вас тука го знаат? Баш така.. :)

Интересна е идејата за ждрепка. На пример, да се бира меѓу (тогаш) најактивните 5-10 играчи, со помош на random.org..

@ Ајсшутер: аман, не мора да има директни трансакции меѓу валути.. купи злато со лирите, па продај дел од златото за RON.. просто :)

едит-имаш 28 претплатници

Ela Podolia ima Q5 bolnica

се борев,качив левел 6,ми даде 5 голд,и велнесот ми се качи од 45 на 85---Закон!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom