eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само да ве предупредам.. ако влезете во таа програмата на руското Министерство за имиграција, тогаш мора да останете во Русија цели 2 месеци (60 дена). :)
Ако де.И онака и сам рече еМакедонија да правиме за 4-5 месеци.

и мене ми прати такво..т.е ме викнаа у русија...али на тој другиот акаунт шо ми е....и сеа пошо тамо слаб сум и со велнес и со пари..си мислам да се преселам..рече тој министерот ќе ми дал и карта и 10 велнес..... така да утре најверојатно се откажеум од работата и се преселуем

и мене ми прати такво..т.е ме викнаа у русија...али на тој другиот акаунт шо ми е....и сеа пошо тамо слаб сум и со велнес и со пари..си мислам да се преселам..рече тој министерот ќе ми дал и карта и 10 велнес..... така да утре најверојатно се откажеум од работата и се преселуем

Зарем не те банираа до сега со мултиакаунт?

Зарем не те банираа до сега со мултиакаунт?
Па и јас играм со 2 т.е јас и брат ми играме па до сега нема ништо фала богу.:)

Сега моментално се гласа во конгресот на Русија дали да се декларира војна на Норвешка.

Не знам што ќе постигнат со тоа.. на Норвежаните можат да им земат само една област, ама што ќе прават после со Романија и Финска (кои ја имаат пола Русија)?

Финска и не е проблем.Нмеа многу региони.Има само во еден регион Q5 болница и во 1 регон Q1 одбранбен систем.

Абе со лечењево како иде?

Се борев сабајле рано, после се лечев, се борев пак, се лечев, се борев сега пак и не можам да се лечам. Што е финтата?

Абе со лечењево како иде?

Се борев сабајле рано, после се лечев, се борев пак, се лечев, се борев сега пак и не можам да се лечам. Што е финтата?

Еднаш на ден само има лечење.

абе на различен маил ми се акаунтите......и не може ваљда да приметат....:vozbud:

Па нормално дека се на различен меил. Не можеш да отвориш повеќе од еден акаунт со ист меил. Ама можат да приметат дека двата акаунти се од иста IP адреса. Така да, освен ако двата акаунти не ги користиш од различни места или па не користиш прокси, кога тогаш ќе те банираат.

Ја конечно ја потрошив нискоквалитетнава храна (Q1) сега од утре ќе има (Q3) оти вилнесот ми паѓа вежбам и работам а слаба храна инаку иам сега и 5 голд да ги чувам или да си купам куќа нешто ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom