eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе зедов куќа и сеа ако се преселам некаде исто ке ми стој куќата?? Кај и да одам пак ке ми се зголемува велнес со куќата така ???

Да, да, си ја носиш куќата со тебе... како полжав :pos2:

абе а као може со гифт да се даде велнес..пошо ја у хрватска сум и сеа ако почне некоја битка со србите нема да иам велнес....као може некој да ми дае....???

абе а као може со гифт да се даде велнес..пошо ја у хрватска сум и сеа ако почне некоја битка со србите нема да иам велнес....као може некој да ми дае....???

http://wiki.erepublik.com/index.php/Gift Прочитајго ова мислам дека од кога ке го прочиташ многу работи ке ти станат појасни

Нема Македонија тука кај ова за регистрирање. Под која држава да се регистрирам? :)))

Десно кај што ти пишува subscribe тоа ти е до сега има 17 претплатени.

Da za tugite mozev da vidam ama za mojot ne gledam opcija za gledanje kolku pretplatnici imam.

Inaku site sto ke napravime vesnik da se izreklamirame tuka i da stanime pretplatnici megusebno?
So mislite za idejava.

Жика, како и да е ќе дознаеме за такви работи.. и така веќе повеќето од нас сме претплатени на твојот весник. Само смисли за што ќе пишуваш (да не ти бидат статиите за измислени утакмици :)), и ако не знаеш добро англиски подобро дај на некој од нас да преведеме.

Сепак не отидов во Мексико немаат Q5 болница и си отидов во Романија се испотепав качив 8 левел утре пак ќе се тепам и ќе се вратам во Тајланд:):)

А може некој да ми каже шта ако сум член на некоја партија??? Добивам нешто плус или го накачувам бројот на членови на истата партија????

Вака сега ...имам 540 TRY и сакама да купам некоја компанија, има за околу 80-100 TRY само незнам дали ке ми се исплати ... ај ако има некој што купувал предходно нека ми каже.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom