eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Toa ti se turski pari. A zasto ovoj ti se nudi da ti dade pari?
iizvinete za latinicata

Ми прати веќе 40 турски пари за да купувам за јадење инаку трети левел сум како да најдам некоја подобра работа неможам да се снајдам :toe:

Ми прати веќе 40 турски пари за да купувам за јадење инаку трети левел сум како да најдам некоја подобра работа неможам да се снајдам :toe:
Zavisi kolku skill imas i spored toa ke baras (market --->human resources) i tamu ke si namestis gore oblast pa posle skill i ke si odberes sto najvise ti odgovara

Dali nekoj znaj zosto ne mozam da vidam kolku useri se pretplateni na vesnikot?

Како да влезам во војна бЕ?

Како да влезам во војна бЕ?

Почекај малку, сеуште нема активна битка. Кога ќе има, ќе се покаже кај двете земји и ако си граѓанин на било која од нив ќе можеш да се бориш.

Добив 5 златници, според вас на што да ги трошам, или да ги чувам за понатаму??????:toe:

Добив 5 златници, според вас на што да ги трошам, или да ги чувам за понатаму??????:toe:
Ако ти требаат за нешто да купиш смени ги ама не ти треба ништо за купување сега за сега :)

А да прашам јас што имам од корист ако купам куќа?

И што ќе треба да работам кај овој за малку пари :toe:
You worked 2 days in a row. You have 28 more days until you receive a Hard Worker Medal
Може некако да се прекине работава, да преминам на друга ?

You worked 2 days in a row. You have 28 more days until you receive a Hard Worker Medal
Може ама прво треба 3 дена ра работиш по ред па потоа да дадеш отказ.

Да да може немора да работиш у една фирма ама да не прекинаш на пример денес у една , откажуваш работа идеш у друга ама утре дента пак работиш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom