А
Ајсшутер
Гостин
Сеа ќе се регистрирам само во која држава препорачувате да се стаам ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Турција (Central Greece) има Q5 болница а може и во Германија како што гледам добро иде таму ( ако е така како што вика П.Овердрајв) ама првин треба да фатиш 5 левел така да ке ти треба малце време а ја ти препорачувам Турција (Central Greece)Сеа ќе се регистрирам само во која држава препорачувате да се стаам ?
Турција (Central Greece) има Q5 болница а може и во Германија како што гледам добро иде таму ( ако е така како што вика П.Овердрајв) ама првин треба да фатиш 5 левел така да ке ти треба малце време а ја ти препорачувам Турција (Central Greece)![]()
Има сеа видов јас под тоа Капитал што е Централ Анатолиа Регион се наоѓа Централ Грција.Како што глеам нема Turkey (Central Greece) има Central Anatolia Region кај да го најдам тоа ?
Има сеа видов јас под тоа Капитал што е Централ Анатолиа Регион се наоѓа Централ Грција.
Аплицирај фати скил 1 и мењај друга компанијаСе регистрирав и ставив аватар по грешка оваа слика што ми беше проблемов што го кажувави сега неможам да ја изменам а jpeg е инаку колкави плати зимате гледам тука можам да аплицирам за една што е 6.01 TRY да аплицирам или ?
Сигурно дека си почетник не ти дава во Централ Грција инаку кој ти е никот?Ја не го глеам
![]()
Како може да немаш пари ти даваат на почеток пари плус што си работел.Ми понуди пријателство Hendrix-mkd член на форумов е сигурно ?
Инаку освен работење се собираат некако на друг начин пари оти аплицирав и се вработив и кога идат парите и колку време ако не купиш храна ќе ти остане човеков оти немам моментално ич пари за да купам храна ?
1. Првин треба да се тепаш за да се лечишИмам две прашања:
1. Како можам да се лечам т.е. како да отидам до болница????
2. Level 5 сум и имам 2.3 skill и не можам да се запослам на работно место каде што бараат skill од 2-2.99. Има некој некаква идеа зашто е тоа така??????
Секоја чест за човекот поштен човек и сака да помогне.1. Првин треба да се тепаш за да се лечиш
2. Мора да можеш пробај аплицирај
http://www.erepublik.com/en/newspaper/the-republic-time-158281/1
Види го ти турчето звер чоек![]()