Патетично како Љубе така арогатно се изрази кај Јанко јас сум единствениот кој обединува во Македонија.Па случајно да не е Исус Христос.Изамислете не формирал нова партија и не предложил кандидатски листи за локални избори.Какво лицемерие.Не формира но ги подржува оние градоначалници на ВМРО-НП во Македонска Каменица Петровец итн.Делувањето му е тактичко се претсавува за член на ВМРО ДПМНЕ за да внесе конфузија мегу гласачкото тело за да ја разјаде партијата.Никогаш не ги критикува СДСМ а ВМРО ги плука.Вели христијански им простил на тие што го пратија во ХАГ.Па нека им прости и на ВМРО инека си тера кампања па ако добие добро.Не цела кампања му се потпира на антивмровска дејност.И кога ке каже раководството на ВМРО ДПМНЕ небаре членството и раководството се спротиставени страни.Тоа раководство му донесе победа на партијата и тоа раководство има подржка од членството.А зошто не ка скрати енигмата и не рече јас сум си од ВМРО-НП го мрзам Никола ГруевскиСАКАМ да си бидам претседател и нека заврши гњаважата