Претепани 2 плакатолепачи на Брат Љубе

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2::pos2:земавме со еден другар,флаерчиња на заебанција да поделиме по згради у К-3.... (не сум од никоја партија:vozbud:), и ставаме по сандачињата,и влага еден дечко,со флаери од Вмро Дпмне..и вика:ОООО колеги, шо прајте,како сте???:pos2::pos2: еве завршуваме му викам...он кутриот само шо почна..

И не ве избумбари ? Чудо

Пази бе 15 год. деца уклучени во кампања,да ти е.ам партиите!

И не ве избумбари ? Чудо
морам да кажам дека до сега во капрош се води максимално фер и коректна предизборна камшања барем до моментов а за понатаму ќе видиме

Ами што мислиш ти?
А никој не презема ништо околу тоа...
Дури ни енџиоа-та...

:pos2::pos2: хахаха ,мислиш НИЕ не го збумбаривме,пошо бевме 2ца...не е толку ненормален да се стај на 2ца...:vozbud:
Се зафркавам, ама кога читам постови на форумов ги замислуем активистиве на партииве ко борци во PRIDE или K1.:vozbud:

P.S. Delboy детето кажа дека не партиски обоен или определен , само се зафркавал.

ма и UFC ако сака нека се..појдов со другарчето на заебанција низ к3, а да,пред 4-5 години,дремев у штам на врмо народна,зашто???зашто у склоп на штабот имаше фудбалски терен,абе милина!!!!! фудбалче 24/7 имаше, изборите баш беа за распуст..милина беше...али сеа,какви штабови бре,не се замарам!

Циганите заработуваат по семафори и на Бит Пазар а Македончињата по згради и куќи делејќи и лепејќи плакати,животот е полн со спротивности? :toe:

Добро утро, господине, каде бевте досега? Некаде во Азија можеби?

На север сум :nesum:.Ама имав надеж дека после толку години демократија некој работи се сменети ,посебно во делот со неискористување на малолетници во политичките кампања ама сум се излагал.
Ги спомна струмикс НВО ,кај се сега да излезат на ТВ да укажат на уништувањето и искористувањето на младите во кампањите ,или они знаат да бладаат само кога им требат пари ?

На север сум :nesum:.Ама имав надеж дека после толку години демократија некој работи се сменети ,посебно во делот со неискористување на малолетници во политичките кампања ама сум се излагал.
Ги спомна струмикс НВО ,кај се сега да излезат на ТВ да укажат на уништувањето и искористувањето на младите во кампањите ,или они знаат да бладаат само кога им требат пари ?
Демократија нема!
НВО се сателити на партиите.
Партиите масовно се користат со закани и уцени во предизборието. На сите нивоа!
Децата се вообичаен декор по митинзи и сл. партиски активности БЕЗ ИСКЛУЧОК!

На вечерашната дебата на ТЕЛМА на претседателските кандидати Брат Љубе изјави дека 2 деца од кампањата негова задолжени за лепење плакати биле претепани и на интензивна нега од кои едното дете имало тешки повреди на јаболчницата во очите и се заканувала опасност да го изгуби видот! Срамота и брука е ова на ДПМНЕ,до кога ќе тепате свои сограѓани и Македонци со цел да го задоволите вождето портокалово Минхаузен?:tapp:
Почна и Љубе да заебава...Значи ДЕЦА...Како може така во јавност да кажува дека им дава на деца да лепат плакати, коа тоа е забрането со закон(иако сите прават така)!

Почна и Љубе да заебава...Значи ДЕЦА...Како може така во јавност да кажува дека им дава на деца да лепат плакати, коа тоа е забрането со закон(иако сите прават така)!
Е ако кажал де!
Си знае дека нема влакно од главата да му фали...Гавран со гавран не си колве очи!

очи не извадиле,зашто мене никој не ме тепа??? дека си седам дома не лепам говеда по излози:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom