Митинзите на ДПМНЕ

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
295
Ем 500 автобуси ем нема луѓе,мамата!Погледнете ја бројноста на последниот митинг на ДПМНЕ во Неделата и очекувам коментар на тоа каде може да бидат залутани нашите преродбеници,ем доаѓаат на митинзи ем работава доаѓа ги заболе за Грујо и Иванов.Нели бре сите од ДПМНЕ се патриоти до коска и ќе гинеле за партијата?Ама на митинг да се соберат овците никако не им поаѓа од рака на организаторите на овие "мегаломански" митинзи,искрено повеќе ми наликува на митинг во месна одколку централен!

:tv:

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    164,1 KB · Прегледи: 21
  • 2.jpg
    2.jpg
    166,8 KB · Прегледи: 20
  • 3.jpg
    3.jpg
    170,6 KB · Прегледи: 17
месаја замараш со темиве пред тоа беше трнот
како се мењате ,на смени
Вмро ,сдсм,вмро,сдсм...
и да месаја и на двете партии им смрдат чорапите и имаат валкан долен веш

Кон темва народот е уморен од политичариве.

аи на тебе не ќе биде лошо да отидеш надвор да се прошеташ и да ебеш нешто

Кажи за сликите прокоментирај,остај тие муабети дрн дрн јариња и оф топици.Не лупај ко празна воденица,прокоментирај или барај друга тема,не сери!

Кога СДСМ некогаш ке дојде на власт предлагам Самоубиствениот да им биде главен разузнувач :pos2:

Кажи за сликите прокоментирај,остај тие муабети дрн дрн јариња и оф топици.Не лупај ко празна воденица,прокоментирај или барај друга тема,не сери!
прокоментирав мали дека народот е уморен од политичари не рипаат така лесно како порано,се осеќа како се развива спиралата на молчење одат само тие што се купени у превод тие што имаат добиено работно место од преку партијата

Мене на телевизија ми изгледаше бајаги (ама ептен бајаги) пополно.
Има две варијанти значи - или ова е сликано пред почеток на митинг, или ги обработуваат визуелно митинзите пред да ги дадат на ТВ, знаеш, клонирање, исто како на Сејвинг Прајвт Рајан. Ти што мислиш? :)

Мене на телевизија ми изгледаше бајаги (ама ептен бајаги) пополно.

Незнам јас мене бааѓи празно ми се гледа за 500 автобуси и плус неколку релации на воз.

Има две варијанти значи - или ова е сликано пред почеток на митинг, или ги обработуваат визуелно митинзите пред да ги дадат на ТВ, знаеш, клонирање, исто како на Сејвинг Прајвт Рајан. Ти што мислиш? :)

Да бе ова може еднооки е :pos2:

Незнам јас мене бааѓи празно ми се гледа за 500 автобуси и плус неколку релации на воз.

Да бе ова може еднооки е :pos2:

А што побогу бараш ти на вмровски митинг? Или имаш блага ерекција кога зборат :)

колку многу слики кои во целост го опишуваат митингот ... браво за камиказава ... :pos2::pos2:

А всушност кој го интересира сега реално колку имале луѓе на митинг една или друга партија?

А всушност кој го интересира сега реално колку имале луѓе на митинг една или друга партија?

Поентата е во тоа што ДПМНЕ организираше превоз и околу 500 автобуси плус неколку релации на железнички сообраќај до Скопје и назад.Замисли колкава гужва би било на плоштадот при толку ВМРО-овци.

Ем 500 автобуси ем нема луѓе,мамата!Погледнете ја бројноста на последниот митинг на ДПМНЕ во Неделата и очекувам коментар на тоа каде може да бидат залутани нашите преродбеници,ем доаѓаат на митинзи ем работава доаѓа ги заболе за Грујо и Иванов.Нели бре сите од ДПМНЕ се патриоти до коска и ќе гинеле за партијата?Ама на митинг да се соберат овците никако не им поаѓа од рака на организаторите на овие "мегаломански" митинзи,искрено повеќе ми наликува на митинг во месна одколку централен!

:tv:
bolesnik nAVISTINA........E DURI SEGA ME UBEDI.......KE GLASAM ZA SDS....:pos2::pos2:
ABE I AKO SUM RAZMISLUVAL DA GLASAM ZA SDS sega nema da glasam samo zaradi tebe i takvite kako tebe ....
ova vazi i za onie od drugata strana.......
sramota gluposti :toe:

Поентата е во тоа што ДПМНЕ организираше превоз и околу 500 автобуси плус неколку релации на железнички сообраќај до Скопје и назад.Замисли колкава гужва би било на плоштадот при толку ВМРО-овци.
da ne imalo i avionski linii Oxrid Skopje ili neznaes a??

и ти цел тој настан ни го престави со овие 3 слики ...
браво :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom