Уште еден инцест

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ај, не ги жалете девојките. Не се ангелчиња. Бараката е на 50 метри од мене, секоја вечер секакви коли се паркираат за 300 денари блоуџоб праат. Нека не кенкаат на телевизија демек силување дрн дрн.
И тоа мислиш сами го прават? Сами сакаат? Аман на тие години не ни знаат што е што.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Ај, не ги жалете девојките. Не се ангелчиња. Бараката е на 50 метри од мене, секоја вечер секакви коли се паркираат за 300 денари блоуџоб праат. Нека не кенкаат на телевизија демек силување дрн дрн.

Сериозно ова? На 7 и 8 години?

Мислев дека се имам слушнато ...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
АЛОООО
7 и 8 годишни се ...
АЛООО Разбуди се ......
на 7 и 8 год им текнало сами му дале на татко им .... а
и блоуџоб онака им текна и бизнис да праат на 7 и 8 год а?
ц ц цц ц
кој ги однел таму за тоа да го праат а ?
кој ги малтретирал уште од вероватно порано за да дое до тоа ?
ТАТКО ИМ
Бесилка само
не биле ангелчиња .... бог да чува ...
биле додека монструмов не ги расипал ...

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
АЛОООО
7 и 8 годишни се ...
АЛООО Разбуди се ......
на 7 и 8 год им текнало сами му дале на татко им .... а
и блоуџоб онака им текна и бизнис да праат на 7 и 8 год а?
ц ц цц ц
кој ги однел таму за тоа да го праат а ?
кој ги малтретирал уште од вероватно порано за да дое до тоа ?
ТАТКО ИМ
Бесилка само
не биле ангелчиња .... бог да чува ...
биле додека монструмов не ги расипал ...
Aбе, Фрчко, кај прочита дека се 7 годишни??

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
rymz ако си приметил такви работи а и ценовникот викаш го знаеш, си требало да пријавиш во полиција.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
За ваквите монструми, единствено што заслужуваат е бесилка.На плоштад.ЈАВНО!
Само тешко остварливо, ке долетаат сите од ЕУ и НАТО и ООН д ани кажат дека тоа не е дозволено, па каде ни е демократијата, па каде се човековите права, и уште многу други курци и палци:tapp:
Сепак, доколку го видам ШУПАКОВ што е ЛУД го ркам во фаца и ич око не ке ми трепне:nerv::nerv::nerv:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Тој другарот го кажаа, за таткото не памтам дали му го кажаа цело име.
Таткото Сашо се викал....

Како бе така не се ангелчиња... Биле принудувани на тоа...
7-8 годишни девојчиња ќе идат ќе се ку*ваат нели?
Ех бреееее.... Кај сака нека е бараката... И не кенкаат на телевизија, туку се пожалиле кај учителката нивна, која отишла кај директорот, па тој реагирал...
И колку што јас разбрав, они секоја вечер и би немале баш шанса за давање такви услуги затоа што биле штитенички на некој дом. И само преку викенд биле кај таткото.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Таткото Сашо се викал....

Како бе така не се ангелчиња... Биле принудувани на тоа...
7-8 годишни девојчиња ќе идат ќе се ку*ваат нели?
Ех бреееее.... Кај сака нека е бараката... И не кенкаат на телевизија, туку се пожалиле кај учителката нивна, која отишла кај директорот, па тој реагирал...
И колку што јас разбрав, они секоја вечер и би немале баш шанса за давање такви услуги затоа што биле штитенички на некој дом. И само преку викенд биле кај таткото.

Важи..

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Не знам дали го виде делот каде што напишав дека јас така разбрав....
А слободно напиши како е навистина целата работа... Сепак не е темава за да се докажуваме туку за да дискутираме...

Б

Бат Елохим

Гостин
јас не можам да разберам како можат телевизиите да го соопштуваат како ударна вест!!!
си билдаат гледаност на туѓа катастрофа бе!!!
за животот на децата се работи!
не само што они преживеле свашта и сега уште цела Македонија да гледа сеир за маката нивна!!!

а за таткото малку: и така се караа дали 2 мај треба да се празнува... е па еве им прилика да го оправдаат празнувањето и на 2. Сите педофили (со црна вреќа на глава) и на плоштад! На бесилка беееееееее!!!

уффф како со секира би му ја расцепила главата поим немате....

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не бе, не е смртна казна за овие...сатарот и скини му го курот, и до крај на живот држи го во кафез во кој ќе има порничи 24/7. Вода и леб (еднаш неделно).

Ништо повеќе.

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
rymz ако си приметил такви работи а и ценовникот викаш го знаеш, си требало да пријавиш во полиција.

шо да пријави можи и тој оди таму..шо го знајш....иначе татко да ги прај овие работи на совите керки...каков дебил..срамота....одма на електрика да го носат...а за безбедоснт на чупината...поголемите нека дојдат Битола...да не му се дешаваат вакви работи и на нив...

Kajgana Shop

На врв Bottom